Evenimentul Zilei > Monden > Detalii incredibile din viața intimă a lui Teo. „Îmi era foarte frică”
Detalii incredibile din viața intimă a lui Teo. „Îmi era foarte frică”

Detalii incredibile din viața intimă a lui Teo. „Îmi era foarte frică”

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Cu o carieră de peste 20 de ani în media, vedeta s-a concentrat mai mult pe aspectele profesionale și mai puțin pe cele personale, legate de viața amoroasă. 

Deși în general, Teo Trandafir vorbește mai puțin despre viața sa intimă, vedeta de televiziune a dezvăluit pentru revista Ciao povestea de dragoste pe care a trăit-o în facultate. Totodată, a lăsat de înțeles că prima experiență sexuală a avut-o cu iubitul din vremea studenției.

„Am fost la București, am intrat la facultate printr-un miracol, dar am intrat, a doua oară nu aș putea. M-am îndrăgostit de un coleg de grupă, singurul băiat din grupă de altfel. Eu am înțeles de la viață că virginitatea este ultima redută a unei fete și că odată pierdută chestia asta, ai pierdut o valoare de neînlocuit”, a declarat Teo Trandafir.

„Și am tot împins chestia asta în timp până când am început să îmi schimb percepția, am zis că nu o să pot niciodată să ajung până acolo, deci să o transformăm într-o virtute. Am zis că vreau să mă mărit cu flori de portocali pe cap, aiurea, mie îmi era foarte frică. Până la urmă, într-un târziuuuu, am trecut și de asta”, a completat Teo Trandafir pentru Ciao.

Teo Trandafir nu a avut mare succes în dragoste. În vârstă de 51 de ani, Teo a fost căsătorită de două ori: cu Alexandru Trandafir în perioada 1990-1996 și Constantin Iosef (iunie-decembrie 2012). Vedeta de televiziune are un copil, Maia, în vârstă de 15 ani.