Departe de betoane: tabere pentru copii

Vara aceasta vă puteţi trimite prichindeii în „vacanţe la bunici” de împrumut sau la munte. Preţuri: între 600 şi 1.100 de lei.

O tabără nu mai e de multă vreme doar locul unde copiii merg, se distrează şi se întorc acasă. Tabere pentru prichindei se întrec în oferte cât mai accesibile la preţ şi care să le pună micuţilor mintea la contribuţie.

Astfel, cu preţuri de la 600 până la 1.100 de lei, părinţii îşi pot trimite, pentru o săptămână, copiii în tabere de limbi străine, tematice sau de aventuri, la munte. În plus, cei care nu au bunici la ţară, se pot plimba cu căruţa, trage o vacă de funie şi să zburde pe câmpii, în diferite sate din ţară.

Oferte pentru poligloţi sau superdotaţi

Aveţi un copil care vă surprinde cu inteligenţa lui şi vreţi să se distreze, dar şi să înveţe, cei de la Colin Kindergarten au soluţia potrivită: „Tabăra de ex cepţionalitate”. În perioada 26 iulie - 1 august, în satul Vadul Anei, comuna Brăneşti, copiii pot să-şi dezvolte abilităţile de învăţare şi calităţile cu ajutorul unei echipe de traineri şi psihoterapeuţi. Prichindeii pot învăţa engleza şi germană prin jocuri în această vară cu doar 650 de lei, taxă care include cazare, masă, transport şi chiar excursii pentru o săptămână întreagă.

„Faţă de anul trecut preţurile au mai scăzut”, explică educatoarea Mariana Ion. Începând cu acest an, copiii vor putea ca în minivacanţa lor să-şi dezvolte abilităţile personale, inteligenţa emoţională sau chiar să se „vindece” de adicţiile de computer sau alimentare, în taberele „art terapie” organizate tot de Conil Kindergarten. Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul www.conilkindergarten.ro.

Aventuri în peşteri

Şi copiii foarte mici, de peste 3 ani, pot avea parte de aventura vieţii lor în această vară, în taberele la munte organizate de Adventure Camps. Cheltuielile se ridică la 1.035 de lei şi includ, pe lângă cazare şi masă, şi intrările la muzee sau în peşteri, folosirea echipamentului special pentru activităţile specifice: escaladă, coborâri canioane, curse de biciclete, drumeţii.

În plus, părinţii nu trebuie să aştepte să se adune un grup de copii, trebuie doar să-şi înscrie copilul în tabără. „De zece ani facem asta. Părinţii au încredere să-şi lase copiii în tabere pentru că avem personal specializat, şi în funcţie de media de vârstă a copiilor, raportul între numărul celor din staff şi cel al copiilor creşte”, arată managerul firmei, Marcela Câmpian.

OFERTE

Unde se pot distra copiii în vara aceasta

Surse: tabere.com; adventurecamps.ro