Atenție, români! A apărut noua declarație pe propria răspundere. Descărcați documentul

Declarație pe propria răspundere 2021

Declarați pe propria răspundere 2021. Starea de alertă a fost prelungită cu încă o lună de Guvern, iar noile restricții au intrat deja în vigoare.

Declarație pe propria răspundere 2021. Având în vedere că starea de alertă a fost prelungiră cu încă o lună și noile restricții au intrat în vigoare, românii trebuie să aibă asupra lor un nou document când se deplasează pe timpul nopții.

Având în vedere faptul că circulația pe timp de noapte este restricționată între ora 22:00 și 05:00, toți cetățenii care circulă în acest interval trebuie să aibă asupra lor o declarație pe propria răspundere. Având în vedere faptul că ora a fost modificată, a fost modificată și declarația pe propria răspundere.

Descărcați modelul de declarație pe propria răspundere 2021 aici

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de Covid-19, în România, începând de duminică noapte, au fost introduse restricții mai dure.

Noua decizie a Executivului prevede interzicerea deplasării în afara locuinței între orele 22:00 și 5:00.

Ba mai mult, pentru a evita aglomerarea din zonele turistice, restricții noi se aplică și pentru domeniul HoReCa.

CNSU a propus și menținerea interdicției desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau privat.

Se propune menținerea interdicției organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.

În ceea ce privește activitățile instituțiilor muzeale, a bibliotecilor, librăriilor, cinematografelor, studiourilor de producție de film și audiovizuală, a instituțiilor de spectacole şi/sau concerte, școlilor populare, de artă şi de meserii, precum și evenimentele culturale în aer liber se desfășoară numai în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății.

Activitatea cultelor religioase, inclusiv a slujbelor și rugăciunilor colective, se desfășoară în interiorul și/sau în afara lăcașurilor de cult cu respectarea regulilor de protecție sanitară, stabilite prin ordin comun al ministrului sănătății și al ministrului afacerilor interne.

Se propune menținerea interdicției organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise cum ar fi, fără a se limita la acestea,saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.