De Cr?ciun, OLIVIA STEER face cozonaci raw

Cunoscut? pentru modul s?n?tos în care se hr?ne?te ea ?i familia ei, prezentatoarea emisiunii „Doamne de poveste” este încântat? s? preg?teasc? bun?t??ile de Cr?ciun împreun? cu b?ie?eii ei

Ce înseamn? Cr?ciunul? Sunt momente speciale, când e important s? fim împreun?, s? ne strângem sub brad ?i s?-l a?tept?m în carne ?i oase pe Mo? Cr?ciun. De altfel, el vine deja de patru ani, în Ajun, s? le aduc? daruri lui David ?i Luca. În prima zi de Cr?ciun avem o singur? regul?: s? ne distr?m to?i patru. Respecta?i anumite tradi?ii? Împodobim bradul ?i facem pr?jituri ?i cozonaci raw. Copiilor le place mult s? m? ajute în buc?t?rie, iar în ultima vreme a devenit o preocupare, cel pu?in pentru David, combinarea aromelor pentru deserturile hran?-vie. Ce nu lipse?te de pe masa voastr? de Cr?ciun? Cozonacul cu mac f?cut dup? o re?et? a Scufitzei Rawsii, pe care o g?si?i negre?it pe www.oliviasteer.ro G?te?ti? Fac chiftelu?e din grâu încol?it, azime cu nuci ?i semin?e de in ?i dovleac, sup? de dovleac, popcorn de conopid? ?i multe alte feluri care le plac alor mei. Unde ?i cum petrece?i Revelionul anul acesta? Noaptea dintre ani e o aventura mult prea complicat?, când ai doi copii mici, pentru care trebuie s? fii proasp?t a doua zi. A?a c?, de câ?iva ani, petrecerile de Revelion se încheie curând dup? ce au adormit copiii. Î?i dore?ti ceva anume pentru anul urm?tor? S? v?d cartea de re?ete de dulciuri, la care lucrez acum, editat? pâna în februarie ?i vândut? bine.