David Popovici a plecat în vacanță. A ales o destinație surprinzătoare

David Popovici oferă o nouă lecție de modestie. A ales să își petreacă vacanță într-o stațiune din România. Sursa foto: Dodl Do / Facebook

David Popovici s-a întors recent de la Campionatul Mondial de la Fukuoka și a decis să plece într-o vacanță. Deși a câștigat destul de mult din înot și își permite să meargă pe plaje exotice, campionul oferă o nouă lecție de modestie. A ales că își petreacă vacanța într-o stațiune din România.

David Popovici s-a întors recent de la Campionatul Mondial de la Fukuoka, unde nu a reușit să urce pe podium, deși era favorit al probelor de 200 și 100 de metri liber la care își anunțase participarea. La scurt timp după revenirea în țară, campionul a decis să plece într-o vacanță pentru a se relaxa.

La doar 18 ani, David Popovici a dat o lecție de modestie multor români. Mulți tineri își doresc vacanțe exclusiviste, în țări exotice, însă campionul la natație a ales o stațiune din România. El a petrecut câteva zile la Teleaga, o stațiune din județul Prahova, care este renumită pentru băile sale sărate cu efect curativ.

David Popovici, la plajă la Telega

David Popovici a fost în atenția turiștilor care se aflau în stațiune, însă acest lucru nu l-a deranjat. S-a fotografiat cu cei care au vrut acest lucru și a vorbit cu cei care și-au dorit să îl cunoască. În ciuda performanțelor sale, tânărul rămâne modest.

Unul dintre turiștii care a reușit să facă poză cu campionul la nație a postat imaginile pe rețelele de socializare. Reacțiile internauților au apărut imediat, mulți având doar cuvinte de laudă la adresa lui David Popovici.

„Respect!! Asta demonstrează simplitatea si modestia lui!!!” / „Stimă și respect pentru așa om, care ne aduce mari bucurii și pentru sacrificiile pe care le face” / „Puneți acest tânăr în primele poziții a unei liste de oameni valoroși ce merită să fie model în viață. Pentru că România este norocoasă ca un astfel de OM să se nască și să se dezvolte astfel aici”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

 Nu este prima lecție de modestie a campionului la natație

La scurt timp după ce a câștigat două medalii de aur la Campionatul Mondial de Natație în 2022, David Popovici nu s-a considerat o vedetă, ci un om simplu, care a reușit să facă performanță în sport. A mărturisit că a muncit mult pentru a ajunge pe podium și a declarat că va rămâne același, chiar dacă este cunoscut la nivel mondial.

„Chiar nu ştiu cum voi fi privit, însă eu voi fi absolut la fel, mă voi comporta absolut la fel. Dacă e cumva vreodată să mi se urce la cap ştiu că voi primi două palme imaginare de la apropiaţii mei şi o să-mi revin imediat, dar nu o să se ajungă acolo. Pentru că am nişte oameni liniştiţi în jurul meu, oameni la fel de si mpli ca şi mine”, a spus Popovici la TVR în urmă cu aproximativ un an, după ce a devenit campion mondial la natație.