I-a rămas numele de a opta minune a lumii de la străinii care l-au vizitat acum aproape cinci secole și poate fi văzut în apropiere de Moscova. Construcția originală a fost demolată și refăcută de două ori, forma actuală fiind o copie fidelă a celei ridicate în 1667.
Palatul de lemn de la Kolomna, din apropierea Moscovei, este a fost construit în 1677, de doi meșteri populari renumiți pentru talentul lor, care se pare că nu ar fi utilizat niciun cui pentru întreaga clădire. După 100 de ani, palatul a fost demolat pentru a fi înlocuit cu unul mai mare și mai modern, din cărămizi, dar înainte de a fi distrus, țarina Ecaterina cea Mare a Rusiei a ordonat ca întreaga clădire să fie măsurată.
Acum cinci ani, palatul a fost reconstruit de la zero, din beton, dar fațadele exterioare sunt din lemn, iar în interior au fost reproduse încăperile din palatul Țarinei Ecaterina cea Mare. În prezent, clădirea funcționează ca muzeum, unde turiștii pot admira diferite elemente de decorațiuni interioare tradiționale, viu colorate.