Specialiştii în nutriţie au ajuns la concluzia că sucul de varza este unul dintre cele mai recomandate sucuri naturale. Acesta conţine săruri naturale, vitamine care întăresc organismul, stimulează digestia şi elimină toxinele.
De asemenea, sucul de morcovi conţine mult fier, fosfor, calciu, magneziu şi vitamina A, care întăresc imunitatea organismului şi, de asemenea, întârzie îmbătrânirea.
Are efecte pozitive
Consumat zilnic, sucul natural de morcovi elimină substanţele toxice din organism, asigură sănătatea pielii şi ajută la prevenirea cancerului.
Sucul de ţelină are efecte pozitive asupra organismului. El favorizează eliminarea apei în exces depozitată în organism. Sucul de ridiche este bogat în uleiuri volatile, are un efect diuretic şi ar trebui consumat zilnic, combinat cu alte sucuri naturale. Sucul de praz ajută la curăţarea rinichilor şi ar trebui combinat cu alte sucuri de legume, în special de morcovi şi de ţelină.