Cartea care salvează vieţi. Povestea medicului care a învins o boală necruţătoare
- Petrisor Cana
- 8 iunie 2019, 13:41
Doctori renumiți, politiceni, persoane publice, jurnaliști și bloggeri au fost prezenţi la Palatul Cesianu Racoviță pentru a lansa cartea „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”. Volumul a fost scris de Dr.Vanessa Youness, la 11 ani după ce a fost diagnosticată cu această boală gravă, împreună cu salvatorul ei, doctorul Ștefan Stangaciu.
După 11 ani de la nemilosul diagnostic de Scleroză în Plăci primit de către Dr.Vanessa Youness, această a decis împreună cu cel ce a salvat-o, doctorul Ștefan Stangaciu, care i-a promis în urmă cu 11 ani că nu va ajunge niciodată în căruciorul cu roțile și așa a și fost, să scrie o carte salvatoare de vieți. Acaesta carte este despre tratamentul pas cu pas urmat de dr Vanessa Youness ce a eliberat o de orice simptom al acestei boli, ajungând să aibă un mod de viață mai sănătos și mai energic că oricând, scrie cancan.ro.
Profesor doctor Radu Macovei, doctor Ștefan Stangaciu și dr. Vanessa Youness au povestit, cu ocazia lansării de pe 4 iunie, într-o conferința de presă deschisă despre cum te poți vindeca de această boală cumplită. ,,Am lansat cartea în speranța că și alte persoane care se confruntă cu această boală să regăsească puterea de a se vindeca și de a înțelege că un astfel de diagnostic nu trebuie să fie sfârșitul vieții, ci defapt poate deveni chiar începutul unei vieți mai conștiente, mai sănătoase și mai frumoase ca oricând. Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin Apifitoterapie este o carte menită să saleveze vieți și conține sfaturi pentru a duce o viață santaosa”, a declarat Dr Vanessa Youness. Dr. Vanessa Youness este fondatorul mai multor proiecte de antreprenoriat social printre care se număra și Clinică de medicină naturista YOUness Clinic, Fondul de inestitii YOUness și Fundația YOUness.
Ce este scleroza în plăci/scleroza multiplă?
Este o boală autoimună care afectează sistemul nervos. Scleroza multiplă constă în faptul că celule imunitare atacă propriul sistem nervos, cu urmări precum pierderea vederii, amorțeli, durere etc. Boala nemiloasă afectează aproape 2.1 milioane de oameni la nivel mondial și peste 10.000 de români pe an, conform datelor furnizate de Societatea de Scleroză Multiplă din România.