Cunoscutul bucătar italian Giuseppe Daddio, care a gătit pentru Regina Angliei şi Woody Allen, este imaginea noii platforme de comunicare a BILLA România.
Giuseppe Daddio a fost premiat cu 2 stele Michelin, este creatorul şcolii Dolce & Salato, dar şi câştigătorul premiului Gourmand World Cookbook Awards 2009 la categoria "Best Chef Book". De curând Chef Daddio a fost desemnat de către BILLA România să fie imaginea noii campanii de comunicare derulate la nivel internaţional.
Cei interesaţi vor găsi în revistele săptămânale BILLA rubricile permanente ale lui Giuseppe cu reţete ieftine şi uşor de realizat, sfaturi de nutriţie, precum şi idei de utilizare a diferitelor alimente şi produse de bucătărie. "Noua platformă de comunicare internaţională a BILLA România îl are în centrul atenţiei pe Giuseppe Daddio, celebrul bucătar italian. El va reprezenta valorile brandului şi se va implica activ în obiceiurile de consum ale clienţilor, oferindu-le sfaturi nutriţionale şi idei practice. De-a lungul timpului românii vor avea posibilitatea să urmeze sfaturile lui Giuseppe, să participe la diferite concursuri şi promoţii şi poate chiar să îl întâlnească", a spus Sorana Georgia, CEO BILLA România.
Giuseppe Daddio are o vastă experienţă în domeniu şi a lucrat în restaurante precum Hotel Badrutz‘s Palace Hotel în St. Moritz - Elvetia, Hotel Eden în Roma sau Capri Palace în Insulele Capri. Daddio a fost gazda unui program culinar la un post de televiziune italian şi este autorul mai multor cărţi de bucătărie. Una dintre cele mai mari realizări este însă şcoala de bucătărie Dolce & Salato. "Îmi doresc să dezvalui secretul artei mele culinare! Este foarte simplu - atunci când gătesc, imi place să mă pot baza pe calitatea şi prospeţimea produselor", a spus Giuseppe Daddio.