Atenţia la NATURA CARE NE OMOARĂ încet. Ultima descoperirea indică LEGUME ŞI FRUCTE „MURDARE” provenite din Asia

Cel puțin 14 milioane de oameni mor în fiecare an, conform statisticilor, pentru că nu sunt conștienți ce alimente din natură toxice mănâncă.

Deși la prima vedere par sănătoase, în cantităţi mari, pot provoca multe neplăceri, iar unele chiar pot ucide. De asemenea, se spune că majoritatea “delicateselor ucigaşe” provin de Asia, spun specialiștii. 

De exemplu, seminţele şi sâmburii unora dintre cele mai îndrăgite legume şi fructe conţin o toxină numita amygdaline, care în cantităţi mari poate fi foarte toxică, potrivit Realitatea.net. Merele, perele, mango, piersicile şi caisele, toate se încadrează în această categorie.

Cartofii, atunci când sunt expuși la lumină se înverzesc şi produc o toxină numită solanină. De aceea suntem sfătuiţi ca, dacă observăm o zonă verde chiar sub coajă, zona aceea trebuie bine curăţată, altfel cartofii devenind periculoşi.