X

Tentativă de suicid la Kanal D? O vedetă și-a pierdut mințile și a sărit în gol. Totul s-a petrecut în văzul colegilor

Autor: CristianIstrate / Data publicarii: 24-04-2019 20:04

Un concurent de la „Puterea dragostei” a sărit de la etaj pe o saltea improvizată. Prezentatoarea Andreea Mantea a fost foarte revoltată de inconștiența concurenților.

Andreea Mantea este scoasă din pepeni de concurenți. Participanții de la emisiunea „Puterea Dragostei” sunt din ce în ce mai nesăbuiți și provoacă probleme celebrei prezentatoare de la Kanal D.  

În urmă cu câteva săptămâni au devastat casa și pare că nu au învățat nimic de atunci. Concurenții de la „Puterea Dragostei” îi scot peri albi Andreei Mantea. În ediția trecută, unul dintre concurenți a sărit de la etaj. Prezentatoarea TV  a fost luată prin surprindere de comportamentul concurenților.

Andreea Mantea a fost foarte nervoasă după ce a văzut cum concurenții sar de la înălțime pe o saltea improvizată. Prezentatoarea TV le-a cerut socoteală pentru comportamentul inadecvat.

„Nu e normal așa ceva. Voi nu sunteți sănătoși, zici că sunteți din altă lume. De ce nu ați sărit de la etajul 1? Cum să vă explic, voi sunteți în altă țară și sunteți responsabilitatea noastră. Ești în casa Puterea dragostei. Dacă tu îți rupi mâna sau piciorul sau gâtul, noi răspundem. Dacă stricați lavalierele, voi le plătiți. Ce pedeapsă să le dau? Ar trebui să intru în stânga cu cartonașul galben și în dreapta cu cartonașul roșu”, a spus Andreei Mantea.

Potrivit paginademedia.ro, Kanal D a primit o somație publică pentru emisiunea „Puterea dragostei”, prezentată de Andreea Mantea, pentru edițiile din 28, 29 și 30 martie. În urma mai multor plângeri venite din partea unor telespectatori, CNA a analizat edițiile din 28, 29 și 30 martie ale emisiunii ”Puterea Dragostei”. 

CNA a vizionat momentele și a decis că este cazul să dea o somație, considerând că abaterile nu suficient de grave. Momentele violente au fost aplanate de Andreea Mantea, iar limbajul vulgar a fost „cenzurat”. Propunerea de sancționare cu somație a venit din partea lui Radu Herjeu, membru CNA, cel care a considerat că au fost încălcate articolele privind violența de limbaj, respectiv, limbajul injurios.

„Tocmai pentru că sunt departe de ce se întâmplă la alte emisiuni de genul aceasta, n-aș vrea să ajungă să copieze „modelul de succes”. De aceea, o să propun o somație.”, a explicat Radu Herjeu, membru CNA, la propunerea sancțiunii.