Alexia Eram își face toate mofturile. Ce mașină de lux conduce fiica Andreei Esca

Sursa foto: Facebook

Alexia Eram este cunoscută pentru faptul că își satisface toate dorințele atunci când vine vorba de haine, bijuterii și chiar mașini. Fiica Andreei Esca conduce o mașină de lux în care a investit zeci de mii de euro.

Alexia Eram își face toate mofturile

Alexia Eram a investit o sumă considerabilă din propriul buzunar pentru a-și achiziționa bolidul sde lux, atrăgând atenția tuturor în traficul aglomerat al Capitalei când se află la volanul acestei bijuterii pe patru roți.

Fiica cunoscutei prezentatoare, Andreea Esca, duce o viață luxoasă pentru care muncește din greu în fiecare zi. Eforturile sunt răsplătite de posibilitatea de a-și permite tot ceea ce își dorește, inclusiv o mașină la care puțini îndrăznesc să viseze.

Alexia Eram nu cere bani părinților

Alexia Eram este recunoscută ca una dintre cele mai influente personalități din mediul online autohton. Deși ar fi putut folosi numele cunoscut al mamei sale pentru a-și construi o carieră mai ușor, fiica Andreei Esca a preferat să își câștige locul cu propriile forțe.

Considerată norocoasă de mulți, Alexia este, în același timp, o tânără extrem de ambițioasă și determinată. Cu toate că se bucură de privilegiile ce vin odată cu statutul său, ea își păstrează totuși simțul realității și transformă fiecare vis în realitate prin efort și determinare.

Alexia Eram a rămas mereu ancorată în prioritățile sale, chiar și în fața celebrității. A avut întotdeauna o listă de obiective pe care a respectat-o cu strictețe, fără să se abată de la ea, indiferent de ispitele întâlnite. După ce și-a achiziționat prima sa locuință, fiica Andreei Esca și-a permis să își cumpere și primul ei bolid.

Momentul în care a primit permisul de conducere i-a adus o bucurie deosebită. În primele luni de la această realizare, Alexia putea fi adesea observată în traficul din București la volanul unui Golf 4. Cu toate acestea, de atunci și până în prezent, lucrurile s-au schimbat.

Sursă foto: Instagram

Bolidul de lux, visul îndeplinit al Alexiei

Alexia Eram și-a perfecționat abilitățile de șofer și a făcut trecerea la un adevărat bolid. Acum, în traficul din București, atrage privirile la volanul bijuteriei sale pe patru roți.

Alexia deține un BMW M240i, iar culoarea acestuia este una deosebiyă. Dorind să iasă în evidență printre șoferii din București, iubita lui Mario Fresh a optat să-și personalizeze mașina într-o nuanță mov, cu accente verzi.

Un astfel de automobil nou are un preț destul de ridicat, situându-se între 52.475 și 63.335 de dolari. Chiar Alexia Eram a menționat într-un interviu anterior că a investit o sumă semnificativă pentru bolidul său de lux.

Pe lângă implicarea sa constantă în proiectele TV și online, Alexia este și redactor de modă la AList, revista mamei sale. De ani de zile, Alexia Eram se ocupă de redactarea materialelor și depune eforturi considerabile pentru a satisface așteptările publicului.

La AList, Alexia Eram nu beneficiază de tratament preferențial, ci este considerată un angajat la fel ca oricare altul. Cu toate astea, pentru munca sa, ea primește lunar un salariu considerabil. Conform propriei declarații, Alexia încasează lunar 2.500 de euro de la revista condusă de mama sa.