Alexia Eram, apariție de senzație. Chiar și la o simplă cafea, fiica Andreei Esca face furori

Sursa foto: EVZ

Exclusiv. Alexia Eram este, cu siguranță, o apariție greu de trecut cu vederea. Paparazzi EVZ au surprins-o în momentul în care a ajuns într-o zonă selectă a Bucureștiului. Fiica Andreei Esca, pe cat este de relaxată pe atât este de cool și iese în evidență. Cu o ținută aproape neagră, dar cu ceva accente portocalii, Alexia a atras toate privirile. A purtat o pereche de blugi negri oversize, o bluză neagră mulată și un trenci negru de piele care-ți lua ochii. În picioare aceasta avea o pereche de adidași colorați, dar cea care făcea toată ținuta era geanta.

Apariție marcată de o geantă ieșită din comun

Vorbim despre o geantă portocalie, pufoasă, care ieșea în evidență. Cert este ca Alexia părea ruptă din Matrix. Iar mașina ei era fix din același “film”. Este o mașină personalizată după gusturile vedetei și este foarte ușor de remarcat în trafic.

Sursa foto: EVZ

Culoarea violet deschis nu e tocmai des întâlnită pe astfel de mașini, drept urmare atrage atenția. La fel ca și stăpâna de altfel. Mai ales ca financiar, Alexia își permite să și întrețină și mașina, dar să se și îmbrace cum vrea.

Alexia Eram face bani pe bandă rulantă

 Contul ei de Instagram are 824 de mii de urmăritori și este căutată de diferite branduri pentru a le face reclamă. Drept urmare, face câteva mii de euro lejer pe lună.

Sursa foto: EVZ

Mai ales că în unele reclame reușește să o implice și pe mama ei, celebra Andreea Esca. Cu atât mai mult cei care apelează la serviciile ei sunt stimulați. Drept urmare, Alexia este o mică fabrică de făcut bani. Unde pui că financiar, dacă ar avea nevoie de ajutor părinții ei cu siguranță i l-ar putea oferi. Dar nu este cazul, având în vedere că din momentul în care a intrat în atenția publicului, fiica Andreei Esca se descurcă de minune. Faptul că mama ei este celebra prezentatoare a fost o rampă de lansare.