Radu Mazăre a devenit tătic pentru a doua oară. Roxana a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Radu Mazăre a devenit tătic pentru a doua oară. Roxana a adus pe lume un băiețel perfect sănătosRadu Mazăre. Sursa foto: Arhiva EVZ

Bucurie mare în familia lui Radu Mazăre, care a devenit din nou tătic. Soția lui a născut un băiețel perfect sănătos, după un travaliu care nu i-ar fi dat bătăi de cap.

Tătic tot de băiețel

Fostul prima ar Constanței trăiește o bucurie imensă, după ce a venit pe lume ce de-al doilea băiat pe care îl are. Soția lui Roxana, a născut, ieri, în Capitală, un băiețel perfect sănătos. Ea este internată la o clinică privată unde toată lumea are grijă ca cei doi să fie extrem de bine îngrijiți. Venirea pe lume a celui mic s-a întâmplat în cel mai mare secret, pentru că fostul edil nu și-a dorit ca acest eveniment să fie unul public.

Radu Mazăre

Radu Mazăre Sursa foto: captura video

Cu toate acestea, toată lumea știa că soția sa este însărcinată. Totul a ieșit la iveală când fostul edil a fost eliberat de al Jilava, iar Roxana a afișat burtica de graviduță. ”Știți cum e, cine are copii sau a fost însărcinată, emoțiile sunt mult mai puternice în momentul în care ești însărcinată, decât atunci când nu ești. Asta pot să spun acum.

Roxana, femeia care i-a fost aproape în cea mai neagră perioadă a vieții lui

Primind această veste, evident că oricine și orice femeie își dorește să-și crească copilul lângă tată și să fie într-o familie fericită și într-un cămin fericit, complet, mamă și tată”, a spus Radu Mazăre în luna mai atunci când a ieșit din închisoare. Roxana a fost cea care i-a stat alături fostului edil pe toată perioada cât a fost închis.

Ba mai mult, femeia a acceptat chiar să se căsătorească după gratii. Drept urmare, așa a avut loc cununia celor doi. Ea a fost și cea care s-a preocupat de afacerile lui Radu Mazăre din Madagascar. Pe de altă parte Răducu Mazăre, fiul cel mare al primarului, era și el încântat că va avea un frățior. Deși este o mare diferență de vârstă între cei doi, acest lucru nu pare să îl deranjeze pe Răducu.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei