Bărbat bătut cu ciocanul în Capitală. Agresorii sunt căutați

Bărbat bătut cu ciocanul în Capitală. Agresorii sunt căutați Poliția. Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Un tânăr din Capitală a fost bătut crunt de opt persoane și lovit cu un ciocan în cap. Autoritățile încă îi caută pe agresori.

Victima a ajuns la spital inconștientă

Scene șocante de violență au avut loc în cartierul Militari Residence, unde un tânăr de 29 de ani a fost atacat brutal de opt indivizi necunoscuți. Aceștia l-au lovit cu pumnii, picioarele și chiar cu un ciocan în cap, lăsându-l inconștient și cu răni grave. Victima a fost transportată de urgență la spital, iar întreaga agresiune a fost surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă.

Scenele bătăii din Capitală au avut loc în parcarea unui complex rezidențial

Conflictul a avut loc în toiul nopții, în parcarea unui complex rezidențial, unde trei bărbați l-au imobilizat pe Valentin, un tânăr de 29 de ani, într-un mod violent. Incidentul a escaladat rapid, iar victima a suferit lovituri extrem de dure.

După agresiune, Valentin a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din București, într-o stare critică. A doua zi, când și-a recăpătat conștiința, bărbatul a început să-și amintească fragmente din atacul care l-a lăsat grav rănit.

După ce și-a revenit, bărbatul le-a declarat inițial polițiștilor că s-ar fi auto-accidentat, însă, vizionând înregistrările camerelor de supraveghere, anchetatorii au constatat că acesta a mințit. Imaginile au demonstrat că, de fapt, a fost implicat într-un conflict violent.

Poliția, Cluj

Poliția. Sursa foto: Arhiva EVZ

Agresorii sunt căutați de autorități

Ancheta a relevat că, în urma unei altercații verbale între mai multe persoane, unul dintre participanți l-a atacat pe bărbatul de 29 de ani cu un obiect contondent, provocându-i răni grave. Incidentul a escaladat rapid, transformându-se într-o agresiune violentă.

Cazul a fost preluat de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov. Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale Ilfov continuă cercetările pentru tentativă de omor, sub coordonarea procurorului desemnat.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei