Machiajul fetelor „cu părul de foc”, o provocare

Machiajul fetelor „cu părul de foc”, o provocare roscata ochii verzi / sursa foto: Dreamstime.com

Uneori este o adevărată provocare să găsim nuanța potrivită pentru machiajul care să ne pună în evidență trăsăturile și a nu creăm un efect de „mască”.

Găsirea celei mai bune nuanțe de fard de pleoape pentru ochii verzi și părul roșu implică o adevărată provocare. Femeile cu această combinație distinctivă de culoare a ochilor și a părului au multe opțiuni pentru a crea un un machiaj uimitor.

Cele mai bune culori de fard de pleoape pentru femeile cu ochi verzi și păr de foc

Culoarea este esențială când vine vorba de cosmetice, iar este la fel de important să ai nuanțele potrivite pe ochi, cât și pe față, obraje și buze.

Uneori cele mai originale și frumoase look-uri au fost descoperite prin încălcarea „regulilor” machiajului, așa că nu te teme să experimentezi cu diverse culori și nuanțe pentru a găsi un nou look.

Ne puteți urmări și pe Google News

Culori de bază potrivite machiajului roșcatelor cu ochii verzi

Femeile cu ochi verzi și păr roșu sau castaniu au, în mod tradițional, pielea deschisă până la medie, cu un subton cald, dar nu neapărat. Pielea ta poate fi mai închisă sau poate avea subtonuri mai roz.

Cele cu pielea mai închisă pot folosi blush-uri cu tentă de bronz profund și nuanțe de verde închis pe pleoape, în timp ce cei cu pielea mai deschisă pot folosi nuanțe de roz maroniu și violet mediu mai complementare.

Machiaj neon pentru ochi verzi păr roșcat / sursa foto: dreamstime.com

Culorile care trebuiesc folosite ca fard pentru pleoapa de bază și pentru osul sprâncenei pot include nuanțe de taupe, bej,  pișcotă, cais, coral, maro deschis, crem, caramel, kaki, lavandă, violet palid.

Culorile pentru machiajul pliurilor ochilor pot fi în nuanțe mai închise.

Fardul de pleoape potrivit pentru pleoapa mobilă dacă ai ochii verzi și păr roșu includ nuanțe din aceste culori: verde, violet, prună, auriu, bronz, ciocolatiu, gri închis.

  • Pentru ochii verzi și nuanțe de alun în păr ai nevoie de nuanțe de aur, verde și umbrele verde-gălbui pe pleoapa mobilă;
  • Pentru nuanțele de păr roșu mai strălucitoare și autentice, nuanțele de cupru portocaliu și cele de umbră de ardei iute pe pleoape pot completa aspectul tău general;
  • Pentru machiajul de birou, ai nevoie de o paletă de nuanțe neutre pentru un aspect natural și o paletă de nuanțe acvatice pentru ochi verzi strălucitori, pentru seară.

Uneori, cea mai simplă modalitate de a găsi cel mai bun fard de pleoape pentru ochii verzi și părul roșu, care să se potrivească cu nuanța ta de piele, este să încerci câteva.

Cel mai important, distrează-te găsind fardul de pleoape care ți se potrivește cel mai bine.

Multe alte „secrete” găsiți pe lovetoknow.com.

Revista presei