Angajări la stat. Peste 200 de posturi, scoase la concurs

Angajări la stat. Peste 200 de posturi, scoase la concurs ANAF Sursa foto: arhiva EVZ

București. ANAF face angajări, în baza unui concurs ce va fi organizat în luna sepembrie. Marea parte a posturilor sunt de inspectori în cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF).

Anunțul de concurs, publicat recent, precizează că angajările se fac pe durată nedeterminată. Posturile pentru care se caută funcționari sunt răspândite în structurile existente la nivelul întregii țări.

ANAF caută inspectori antifraudă

În luna septembrie va fi organizat un concurs de angajare pentru 206 posturi vacante, cu normă întreagă pe durată nedeterminată. ANAF vrea să completeze locurile libere din structurile teritoriale ale Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF).

Așa cum reiese din anunț, pe lângă posturile din cadrul structurilor regionale DGAF, se mai fac angajări pentru o serie de structuri specializate. Este vorba despre funcționari care să gestionarea operațiunilor de comerț electronic, analiză de risc, operațiuni vamale, e-Transport, TVA, printre altele.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totodată, ANAF scoate la concurs posturi în cadrul mai multor structuri:

  • Direcția generală de integritate;
  • Direcția generală juridică;
  • Direcția generală de administrare a marilor contribuabili;
  • Direcția generală de monitorizare venituri și sinteză;
  • Direcția generală de investitii, achiziții publice și servicii interne;
  • Direcția generală executări silite cazuri speciale;
  • Direcția generală de buget și contabilitate;
  • Direcția generală de asistență și servicii pentru contribuabili.
ANAF

ANAF. Sursa foto: Arhiva EVZ

Condițiile de angajare propuse

Cei interesați să se înscrie la concurs trebuie să-și depună dosarele de înscriere. Termenul prevăzut în anunțul publicat de ANAF este 23 august - 11 septembrie.

Candidații trebuie să-și depună dosarele la sediul instituției din str. Apolodor, nr. 17, sector 5, București sau prin e-mail la  resurseumane.anaf@anaf.ro. De menționat că cei ce aleg să depună documentele în format fizic o pot face personal sau prin curier.

După ce va trece perioada de înscriere, va urma verificarea documentelor depuse de candidați. Această procedură se va derula în perioada 12 - 18 septembrie 2024.

Concurs

Concurs Sursa foto: Razvan Valcaneantu/ EEC

Când va fi concursul la ANAF

Concursul va fi organizat la finalul lunii septembrie. Pe data de 25 septembrie 2024, începând cu ora 12:00, se va desfășura proba scrisă. Vor participa doar acei candidați care trec de etapa verificării dosarelor. Urmează interviul, în termen de maximum opt zile lucrătoare de la susținerea probei scrise. La interviu vor participa cei care au obținut cel puțin 50 de puncte la scris.

Mai multe informații, detaliate, despre condițiile de participare la acest concurs pot fi găsite pe site-ul ANAF. Anunțul de concurs poate fi lecturat și aici.

Lista detaliată a posturilor vacante scoase la concurs poate fi lecturată aici.

Bibliografia și tematica de concurs poate fi consultată aici.

Revista presei