David Popovici, mesaj viral pentru Marcel de la Insula Iubirii

David Popovici, mesaj viral pentru Marcel de la Insula Iubirii David Popovici. Sursă foto: Facebook

România. Sezonul opt al emisiunii „Insula Iubirii” a câștigat popularitate uriașă, generând un val de umor pe internet cu glume despre concurenți și ispite. Reacțiile entuziaste s-au extins și la personalități din afara show-ului, cum ar fi David Popovici. De asemenea, sportivul român a profitat de ocazie pentru a-i adresa un mesaj lui Marcel, supranumit „Maluma de România”, după ce acesta l-a felicitat pentru victoria sa la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Cine este Marcel de la Insula iubirii

Marcel Andrei, cunoscut sub numele de „Maluma de România”, a reușit să atragă atenția cu stilul său distinctiv și replicile controversate încă din debutul emisiunii „Insula Iubirii” de la Antena 1.

Marcel Andrei, 34 de ani, barman, şi-a început cariera în armată, ca şi caporal, însă în urmă cu opt ani a decis să lase totul în urmă şi să plece în Anglia. În prezent locuieşte în Tenerife, unde lucrează ca şi chelner într-un restaurant de lux.

Cu expresii memorabile precum „shai laic a daimanz in dă scai” și „stilul meu e așa, mai chulo”, ispita a devenit un personaj de discuție intensă. Recent, influența sa a ajuns și la David Popovici, care nu a trecut cu vederea personalitatea excentrică a lui Marcel.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce mesaj i-a transmis David Popovici ispitei din show-ul de la Antena 1

În ziua în care David Popovici a triumfat la proba de 200 m liber de la Jocurile Olimpice, Antena 1 a difuzat o secvență cu Marcel Andrei, cunoscut din „Insula Iubirii”, intrând în apă. În scurt timp, pe o pagină de Instagram dedicată glumelor din emisiune, a apărut un meme care combina imaginea lui Marcel cu mesajul: „David Popovici, aurul la 200 m la Jocurile Olimpice. Felicitări”. Meme-ul a devenit rapid popular, strângând un număr impresionant de aprecieri și comentarii.

Reacția lui Marcel nu a întârziat să apară, iar el a răspuns cu umor și entuziasm. A apreciat gluma și a felicitat atât creatorii meme-ului, cât și pe David Popovici pentru succesul său remarcabil.

„Am văzut-o și eu pe asta! Ce tare! În ziua în care a fost difuzată faza asta a fost și momentul cu David Popovici care a câștigat medalionul de aur. Bravo lui! Da, mișto! M-am brodit bine! Bun așa!”, a declarat Marcel, cu caracteristicul său stil.

Popularitatea meme-ului a subliniat cât de bine s-au sincronizat evenimentele și a demonstrat puterea umorului în a aduce împreună momente importante. Într-o perioadă plină de realizări sportive, gluma cu Marcel și David Popovici a reușit să aducă un zâmbet pe fețele multor urmăritori, legând astfel sportul de divertisment într-un mod creativ.

Marcel de la Insula Iubirii

Marcel de la Insula Iubirii. Sursa foto: Facebook/Temptation Island

David Popovici, mesaj pentru Marcel de la Insula iubirii

David Popovici a răspuns cu recunoștință la gluma despre el și „Maluma de România” postată pe Instagram, apreciind umorul ispitei Marcel. Sportivul a lăsat un comentariu simplu și prietenos: „Merci Marcelo”, recunoscând astfel amuzamentul creat de meme și interacționând cu fanii emisiunii.

Comentariul lui David Popovici a surprins plăcut fanii emisiunii, care au fost încântați să vadă interacțiunea dintre sportiv și Marcel. În doar două zile, mesajul a strâns peste 700 de aprecieri, demonstrând popularitatea și impactul glumei în rândul publicului. Reacția pozitivă a fost imensă, atrăgând atenția asupra legăturii dintre sport și divertisment.

Creatorii paginii de meme-uri au fost încântați de atenția primită și au confirmat că emisiunea are un impact semnificativ. „Ne-am convins. Se uită totă lumea la Insula Iubirii,” au scris aceștia potrivit Cancan, subliniind astfel succesul și popularitatea emisiunii în rândul telespectatorilor.

 

Revista presei