Panică în centrul Capitalei. Trecătorii, amenințați cu foarfeca și șurubelnița

Panică în centrul Capitalei. Trecătorii, amenințați cu foarfeca și șurubelnița Bărbat încătușat în Capitală. Sursa foto: Jandarmeria București

București. Incident șocant în centrul Capitalei. Un bărbat a amenințat mai mulți trecători cu foarfeca și șurubelnița. Scenele teribile au avut loc în apropiere de Ambasada Franţei.

Un bărbat a amenințat trecătorii din centrul Capitalei

Incidentul a avut loc în această după-amiază și a creat panică în rândul trecătorilor. Bărbatul avea asupra sa mai multe foarfeci și o șurubelniță, pe care le-a folosit pentru a-i amenința pe cei din jur.

Jandarmi, bărbat încătușat

Sursa foto: Arhiva EVZ

Conform jandarmilor bucureșteni, făptașul a acționat pe strada Biserica Amzei. Acesta a fost observat de jandarmii care se aflau în timpul programului la sediul Ambasadei Franței la București.

A fost încătușat

Jandarmii au intervenit și l-au imobilizat pe bărbat, iar ulterior au reușit să îl încătușeze.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În această după-amiază, în jurul orei 15:45, pe strada Biserica Amzei din Capitală, jandarmii bucureşteni aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu la un obiectiv diplomatic au observat un bărbat care ameninţa trecătorii cu un obiect ascuţit. Jandarmii au intervenit imediat, reuşind să-l imobilizeze şi să-l încătuşeze”, a anunțat Jandarmeria București.

De asemenea, un trecător speriat de gesturile făcute de bărbat a sunat la numărul unic de urgență. La fața locului au ajuns două echipaje de Poliție.

Un bărbat a amenințat trecătorii cu șurubelnița. Făptașul are antecedente penale

Potrivit polițiștilor bucureșteni, autorul faptei are antecedente penale, iar în trecut a executat inclusiv pedeapsa cu închisoarea.

Conform procedurilor în astfel de cazuri, făptașul a fost dus la Poliție și ulterior la o unitate spitalicească din Capitală, unde a primit îngrijiri.

Numărul acestor incidente din a crescut în ultima perioadă. Duminică, un român a înjunghiat, pe o stradă din centrul Londrei, o copilă în vârstă de 11 ani. Scenele au avut loc sub privirile îngrozite ale mamei acesteia, dar și ale trecătorilor. Victima a fost salvată de un agent aflat în apropierea locului faptei.

Copila a fost transportată la spital, după ce a fost lovită cu un cuțit.

Revista presei