De ce ar trebui să ne placă șerpii și insectele. Explicațiile unui grădinar

De ce ar trebui să ne placă șerpii și insectele. Explicațiile unui grădinar Șarpe, Sursa foto Facebook

Poate că ați crezut că păsările sunt doar o distracție pentru unii oameni să le privească. Sau enervante pentru că ele cred că zorii zilei sunt momentul potrivit pentru a cânta tare în fața ferestrei tale. Dar păsările sunt excelente pentru menținerea echilibrului dăunătorilor în mediul nostru.Puii de păsări sunt hrăniți cu insecte bogate în proteine. Aceștia chiar mănâncă o cantitate fenomenală.

Toată ziua, păsările-mamă duc și aduc din și spre cuib continuu omizi, păianjeni și alte insecte. Literalmente, sute de insecte sunt folosite pentru hrănirea puișorilor până când aceștia sunt suficient de mari pentru a zbura.

Cât de importante sunt insectele?

Gripa aviară nu este încă o mare problemă în Florida, dar este înțelept să fim atenți la ea. Totuși, aceasta nu schimbă cu adevărat modul în care facem lucrurile.

Hrănitoarele pentru păsări ar trebui curățate în mod regulat. Ar trebui să vă spălați pe mâini cu apă și săpun după ce manevrați hrănitorul pentru păsări. Și nu vă atingeți ochii sau gura în timp ce lucrați la hrănitor. Toate acestea sunt proceduri standard de îngrijire. Sunt lucruri pe care ar fi trebuit să le facem tot timpul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă găsiți o pasăre moartă sau poate doar pene, nu le ridicați cu mâinile goale. Folosiți mănuși. Aruncați-le într-o pungă de gunoi sau îngropați-le.

Potrivit Cornell, am pierdut aproape trei miliarde de păsări începând cu anii 1970. Fie că sunteți sau nu un fan al naturii, facem parte din tapiseria de animale și plante. Dacă pierdem bucăți din această tapiserie, ea se va destrăma. Astfel, noi toți vom suferi consecințele. Facem parte dintr-un sistem complex și depindem de descompunători, de pradă și de prădători pentru existența noastră.

Împărțim lumea și cu insectele. În total, ele ne depășesc numeric și ne copleșesc. Oamenilor nu le plac, ceea ce este ironic, deoarece doar 1-3% au potențialul de a fi dăunătoare. Insectele ajută la descompunerea materialului vegetal în material organic, ajută la controlul altor populații de insecte. De asemenea, polenizează florile, inclusiv pe cele care dau naștere fructelor și legumelor pe care le consumăm. Pentru polenizare, avem nevoie de albine, atât albine melifere, cât și albine indigene, fluturi, molii, gândaci, viespi și alți polenizatori.

Dovlecelul are nevoie de 8-12 vizite pentru a obține polenizarea completă pentru formarea fructelor. Fără insecte, nu este exagerat să spunem că am fi morți. Utilizarea pesticidelor a redus foarte mult numărul și varietatea insectelor. Insectele sunt o parte importantă a echipei de curățenie. Urechile, miriapodele, coada arcului și izopodele descompun frunzele, ramurile și alte materii organice, eliberând nutrienții astfel încât plantele să îi poată absorbi și folosi.

Sunt înfiorători, dar șerpii sunt de ajutor

Puțini oameni apreciază șerpii. În Florida avem doar șase tipuri de șerpi veninoși. Aceștia sunt pigmeu, coral, șarpele cu clopoței din est, șarpele cu clopoței din pădure, șarpele cap de cupru și șarpele mocasin de apă. Și 41 de specii de șerpi neveninoși trăiesc aici. Câți ați văzut până acum?

În cea mai mare parte, acești șerpi se îndepărtează de tine sau îngheață, sperând că te vei îndepărta fără să-i vezi. Ei nu doresc o confruntare. Se produc puține mușcături, iar încercarea de a prinde sau ucide un șarpe este cel mai probabil mod de a fi mușcat. Șerpii nu încearcă să trăiască în case. Ei sunt cel mai bun control pe care îl avem pentru populațiile de rozătoare.

Șobolanii și alte mamifere se simt confortabil în interior cu căldură și aer condiționat și sunt bucuroși să se mute în casă. Ei pot provoca incendii deoarece trebuie să mestece pentru a-și menține dinții scurți. Dinții lor cresc continuu și singura modalitate de a-i menține la un nivel mic este să mestece lucruri. Cablurile electrice se pare că sunt bune pentru mestecat. Cu izolația mestecată, se poate declanșa un incendiu.

Șerpii sunt cel mai bun mijloc de control al rozătoarelor pe care îl avem. Obișnuiam să folosim otrăvuri. Totuși, acestea din urmă nu mai sunt etichetate pentru proprietarii de case. Erau mortale pentru animalele care mâncau rozătoarele moarte - până la bufniță sau șoim, conform eu.jacksonville.com.

Revista presei
Un tren spre Moscova