Liga Campionilor. Arsenal, fruntașă în grupa B

Liga Campionilor. Arsenal, fruntașă în grupa B Fotbal. Sursa foto: Dreamstime.com

Meciul dintre Sevilia și Arsenal s-a încheiat cu un succes de tunari. De-a lungul disputei, ambele echipe au avut mai multe ocazii de a marca.

Disputa din Liga Campionilor dintre Sevilla și Arsenal s-a încheiat cu scorul de 1-2 pentru tunari. Odată cu această victorie, englezii au devenit lideri autoritari ai grupei.

Liga Campionilor, victorie pentru Arsenal

Arsenal a reușit să obțină o victorie importantă în deplasare. Jucătorii echipei engleze au reușit să se impună în fața celor de la Sevilia cu scorul 2-1.Gabriel Jesus a reușit să se remarce în Liga Campionilor, egalând recordul anterior al lui Marouane Chamakh.

Jucătorul brazilian a avut o prestație de excepție, marcând un gol memorabil.Antrenorul echipei Arsenal, Mikel Arteta se declară mulțumit de reprezentația echipei sale.  Echipa engleză aștepta o deplasare extrem de dificilă în Spania, însă a reușit să bifeze un rezultat pozitiv.

Ne puteți urmări și pe Google News

Parcurs fabulos pentru brazilianul Gabriel Jesus

Jucătorul brazilian Gabriel Jesus a înscris un gol memorabil în meciul cu Sevilla. De altfel, acesta a marcat alte 18 goluri în 26 de partide disputate în Liga Campionilor. Gabriel Jesus a reușit să înscrie golul în minutul 53.

Gabriel Jesus, Liga Campionilor

Sursa: Instagram

Sevilla a reușit să reintre în meci în minutul 58. Marcatorul golului echipei spaniole a fost înscris în minutul 58 de Gudelj. De altfel, jucătorii spanioli au încercat să marcheze golul egalării, însă fără rezultat. Meciul s-a încheiat cu scorul final de 1-2 pentru tunari.

Se încheie etapa a 3-a din Liga Campionilor

Miercuri se încheie cea de a treia etapă a competiției. Urmează disputele dintre Barcelona și Shakhtar și PSG AC Milan. De asemenea, fanii fotbalului vor putea urmări și meciul dintre Newcastle și Dortmund.

Pe data de 7 noiembrie, echipele vor disputa retururile meciurilor din etapa a 3 a.

Pentru anul viitor au fost anunțate schimbări majore legate de Liga Campionilor. Mai exact, formatul competiție

În această săptămână sunt programate meciurile din prima etapă a grupelor Champions League. Sezonul 2023/24 va fi ultimul în actualul format, totul urmând a se schimba din toamna anului viitor. UEFA a luat această decizie cu intenția de a spori interesul fanilor sportului rege.