Crima din Sectorul 4. Fratele vitreg al fetiței de 12 ani susține că mama Anamariei știa că fiica sa a fost omorâtă

Crima din Sectorul 4. Fratele vitreg al fetiței de 12 ani susține că mama Anamariei știa că fiica sa a fost omorâtă

Noi detalii apar în legătură cu crima din sectorul 4 al Capitalei. Fratele vitreg al fetiței de 12 ani, care a fost ucisă și ascunsă în lada unui pat, a fost audiat de procurori. Băiatul a explicat cine este de vină pentru această tragedie.

Fratele vitreg al fetiței de 12 ani, ucisă și ascunsă în lada patului din Sectorul 4 al Capitalei, a ajuns în fața anchetatorilor. Băiatul consideră că mama fetei a mințit când a spus că nu știa de crimă. Fratele Anamariei a mai adăugat că familia sa și-a făcut o mulțime de scenarii, după ce sora sa vitregă nu a mai putut fi găsită. De asemenea, el a dezvăluit că fata de 12 ani și mama ei au fost văzute împreună de un vecin chiar în ziua dispariției.

„În data dispariției, când se presupune că s-a întâmplat, un vecin de pe stradă le-a văzut pe mama și pe fetiță venind la tata să-i ceară 15 lei, să-și ia înghețată. Ne facem tot felul de scenarii și, din ce a declarat ea prin Spania, eu zic că e vinovată”, a spus Constantin Laurențiu, care le-a cerut anchetatorilor ca mama fetei să fie inculpătă în dosar.

Principalul suspect pentru crima din sectorul 4 refuză să fie extrădat

Declarația fratelui Anamariei vine la scurt timp de când Simona Monica Iftimovici, mama fetiței de 12 ani, a spus că era plecată în ziua în care fiica sa nu a mai fost găsită. Avocatul fratelui Anamariei a anunțat că Laurențiu Constantin a cerut daune morale și că vrea să fie considerat parte civilă în dosar, potrivit StirileProTV. În același timp, principalul suspect pentru crima din sectorul 4 al Capitalei rămâne Marcel Șerbuc.

Concubinul mamei fetiței a fost arestat în acest weekend, în Tiel, centrul Olandei, de o echipă specială de urmăriri. Ulterior, el a fost adus în fața unui judecător de instrucții, căruia i-a cerut să nu fie adus în România. Marcel Șerbuc a depus o cerere prin care refuză să fie extrădat. El a motivat că sistemul judiciar românesc este unul brutal, care îi va încălca toate drepturile stabilite prin Convenția Drepturilor Omului. Șanșele sunt destul de mari ca principalul suspect să fie adus în țară deoarece Șerbuc nu este născut în Olanda.

Ne puteți urmări și pe Google News