Carmen Brumă a dat lovitura! În ce emisiune va apărea iubita lui Mircea Badea

Carmen Brumă a dat lovitura! În ce emisiune va apărea iubita lui Mircea Badea Carmen Brumă. Sursa foto: Arhiva EVZ

Carmen Brumă va apărea din nou pe micile ecrane. Ea este implicată în proiectul unei emisiuni pe teme de sănătate și se întoarce la televiziunea care a lansat-o.

Carmen Brumă revine în televiziune după o pauză semnificativă. Iubita lui Mircea Badea va apărea în emisiunea „MediCOOL”, care va debuta în următoarea perioadă pe Antena 1. Carmen Brumă face echipă la emisiune cu medicii Mihai Pautov și Elena Popa, dar va apărea și alături de Ana Barbu, care este consultant certificat în somnul copiilor.

Emisiune pe teme de sănătate

Coincidență sau nu Carmen Brumă revine la teleziunea care a lansat-o. Ea a debutat pe micile ecrane drept asistentă TV, la emisiunea „Tele Euro Bingo Show“, tot la Antena 1.

„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanță cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a spus Carmen Brumă, citată de cancan.ro.

Iubita lui Mircea Badea a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir, dar și un master în jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București.

Sfaturi ca să nu te îngrași de la Carmen Brumă

Pe lângă atenția pe care o recomandă cu privire la regimul alimentar, Carmen Brumă recomandă multă mișcare, atât înainte de masă dar, mai ales, după. Iată câteva reguli simple care vă vor ajuta să vă mențineți silueta

  • Gustă din fiecare preparat la care poftești o singură dată pe zi, dar nu seara;
  • Mănâncă trei mese principale care să conțină preparate cu proteină animală și salată din legume proaspete de sezon;
  • Mănâncă desertul la sfârșitul mesei, nu între mese sau în loc de masă, astfel încât impactul glicemic să nu fie atât de mare;
  • Între mese e ideal să ai un repaus alimentar (3-4 ore) în care să nu „ciugulești”;
  • Înainte sau după masă trebuie să faci mișcare: o oră de plimbare sau mers alert (peste 7.000 de pași, ideal peste 10.000);
  • Nu bea mai mult de 3 pahare de alcool pe zi.