Conflict mocnit între doi maeștri ai preparatelor la emisiunea „Chefi la cuțite”!

Conflict mocnit între doi maeștri ai preparatelor la emisiunea „Chefi la cuțite”!

Chef Cătălin Scărlătescu a primit amuleta pentru rețeta de paste pregătită, însă totul s-a lăsat cu peripeții.

Replici acide in ediția din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de marți seară, intre cei trei bucătari , ei optând să prepare rețete delicioase de paste pentru o nouă amuletă. Liniștea din bucătărie a dispărut atunci când au apărut acuzații la adresa lui Cătălin Scărlătescu, din partea lui chef Sorin Bontea. 

„Pastele nu sunt greu de făcut. Depinde ce vrei să faci. Eu o să fac fettucini sau tagliatelle cu sos de foie gras, trufe, porcini, coniac și parmezan. O nebunie”, a afirmat Sorin Bontea,. El a fost foarte fericit de alegerea făcuta.

Duel verbal între Cătălin Scărlătescu și Bontea

Ne puteți urmări și pe Google News

Chef Cătălin Scărlătescu a ales să pregătească tortelloni cu ciuperci, trufe, foie gras și usturoi. Alegerea acestuia i-a adus critici din partea lui Sorin Bontea, chiar în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”.

„S-a luat după mine, bineînțeles. Face și el cu foie gras, face și el cu trufe. Nu e prima rețetă pe care mi-o fură. Mereu face așa”, a dezvăluit Sorin Bontea.

Și fiindcă vor să impresioneze cu farfuriile pregătite, cei trei s-au apucat să facă pastele manual. Chef Florin Dumitrescu a optat să prepare fagottini umplute cu sos carbonara.

Cine a câștigat amuleta 14

Rețetele alese au arătat și mirosit savuros. Sorin Bontea a pregătit tagliatelle cu sos de foie gras, trufe, porcini, coniac și parmezan, iar Cătălin Scărlătescu a ales o rețetă de tortelloni cu ciuperci, trufe, foie gras și usturoi. Florin Dumitrescu a gătit fagottini umplute cu sos carbonara.

Cel mai așteptat moment al serii

A venit și cel mai așteptat și tensionat moment din această ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” . Celebrul sommelier Diana Pavelescu a avut o misiune foarte grea când a trebuit să decidă cui îi dă amuleta 14. De data aceasta, amuleta 14 a fost câștigată de Cătălin Scărlătescu, pentru rețeta sa de tortelloni cu foie gras și trufe! ”pottrivit a1.ro.