Decizie-bombă la Casa Regală! Prințul Charles va plăti pentru securitatea lui Harry și Meghan. Suma este exorbitantă

Decizie-bombă la Casa Regală! Prințul Charles va plăti pentru securitatea lui Harry și Meghan. Suma este exorbitantă

Vestea cu decizia a venit ca un trăsnet. Se presupune că prințul Charles va plăti o sumă exorbitantă pentru siguranța prințului Harry și Meghan Markle în timpul șederii lor în California.

Moștenitorul tronului britanic va trebui să plătească două milioane și jumătate de lire sterline pentru a asigura siguranța fiului său Harry și a soției sale Meghan Markle , în timpul șederii lor în Los Angeles , Statele Unite.

Se pare că decizia a fost luată pentru a evita un posibil incident diplomatic cu președintele Statelor Unite, Donald Trump

În urmă cu câteva zile, președintele american a subliniat că familia regală ar trebui să plătească din propriile buzunare pentru securitatea lor pe teritoriul SUA, fără să cântărească pe umerii americanilor. La acest atac, după cum relatează Page Six , prințul Harry și Meghan Markle au răspuns cu o declarație în care se spuneau că s-au făcut aranjamente private, în afara guvernului american, pentru a avea fondurile necesare pentru a-și plăti securitatea.

Potrivit unei surse, fiul reginei Elisabeta "a fost de acord să plătească o contribuție privată celor doi".

Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns la Los Angeles, California, săptămâna trecută, înainte ca frontierele dintre Canada și SUA să fie închise din cauza pandemiei Coronavirus. În Los Angeles, Meghan Markle, care pare gata să se întoarcă în lumea cinematografiei și a divertismentului, va putea astfel să stea aproape de mama ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prețul securității celor doi nobili este probabil să crească în continuare deoarece polițiștii britanici nu au voie să aducă arme pe teritoriul Statelor Unite, ceea ce înseamnă că cei doi ar trebui să angajeze firme private de pază.

Momentan, Palatul Buckingham a refuzat orice comentariu cu privire la cheltuielile legate pentru prințul Harry și Meghan Markle sau dacă aceste cheltuieli vor cântări pe umerii celor care plătesc impozite în Regatul Unit.