Șef de instituție bugetară, beat la serviciu! A fost dat afară...

Șef de instituție bugetară, beat la serviciu! A fost dat afară...

Directorul Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) Vaslui, Cornel Alexa a fost dat afară după ce a fost surprins că era beat criță în biroul său.

Ca atare, Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei i-a desfăcut directorului chefliu, contractual de muncă.

„Nu am tolerat şi nu voi tolera niciodată un comportament trivial din partea unui funcţionar care trebuie să fie în slujba cetăţeanului şi să aibă o conduită şi un limbaj demne de funcţia pe care o ocupă! Oricine procedează altfel nu are ce căuta în administraţia publică! Nu voi ezita ca, ori de câte ori voi observa sau îmi vor fi aduse la cunoştinţă asemenea situaţii, să iau măsurile legale, astfel încât cetăţenii să nu fie umiliţi sau să le fie lezate drepturile!”, a subliniat Ion Ştefan.

Demiterea inspectorului şef al Inspecţiei în Construcţii a judeţului Vaslui, Corneliu Alexa, vine după ce în media au apărut imagini cu funcţionarul aflat în stare de ebrietate în timpul programului. Bărbatul abia se ţinea pe picioare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Directorul a fost surprins beat de un jurnalist de la o publicație locală. În momentul în care reporterul a intrat în biroului inspectorului, acesta era ajutat de către un coleg să semneze un ordin de deplasare.

„Acum, sincer. Vrei? Deci… toate problemele care sunt, sigur si expeditiv, fãrã nicio problemã. Nu am avut din punct de vedere institutional, nicio treabã. Tu acum ai venit, cã vezi, cã… dar noi, din punctul de vedere, institutional, totul a fost pregãtit si corect… Nici nu stiu cum sã spun, dumneavoastrã sunteti institutie de…Chiar as vrea sã mentionãm: la judetul Vaslui nu au fost niciun fel de dubii la lucrãrile care au fost la… la ANL… mã rog, la lucrãrile care au fost verificate", a încercat să explice șeful ISC Vaslui, potrivit romaniatv.net