Buzău. Descoperire bizară. Cadavru din criptă care a alertat Poliția

Buzău. Descoperire bizară. Cadavru din criptă care a alertat Poliția

Un buzoian a sunat speriat la 112 și a făcut un anunț mai rar întâlnit, a cerut prezența Poliției la cripta familiei, unde a fost depus un cadavru fără să aparțină familiei.

În prima fază polițiștii au trimis la fața locului forțe impresionante, crezând că au de-a face cu crimă. Cel care a sunat la 112 a spus că cadavru al unei femei, a fost depus în capela mortuară a familiei și a fost acoperit cu un giulgiu. Criminaliştii de la IPJ Buzău au ajuns la locul indicat și au descoperit că cele sesizate se confirmă, numai că au stabilit cu certitudine, că femeia murise acum 30 de ani, cadavrul fiind în stare de mumie.

Proprietarul cavoului a venit la cimitir pentru a face curat în cavou. Misterul a fost elucidat în cele din urmă de polițiști care i-au anchetat pe groparii care lucrează în cimitir și care au recunoscut că, în urmă cu câteva luni, li s-a cerut de către o persoană să mute cadavrul dintr-un cavou, în cel care a fost găsit și care este proprietatea comună a mai multor rude. Numai că cel care i-a rugat pe gropari să mute cadavrul, a uitat să le anunțe pe celelalte rude de situație, și așa se face că acum a fost nevoie de intervenția inutilă a Poliției.

Între timp, cadavrul mumificat a fost dus la morga din Buzău, iar acum trebuie adus înapoi în cavoul în care a fost găsit. Proprietarul cavoului a luat decizia de a pune cadavrul rudei sale decedate, într-una dintre nișe și aceasta să fie zidită.

Ne puteți urmări și pe Google News