Poliția în alertă. Un bolnav psihic periculos a evadat de la spitalul din Săpoca - UPDATE

Poliția în alertă. Un bolnav psihic periculos a evadat de la spitalul din Săpoca - UPDATE

Un tânăr de 23 de ani din Prahova, internat în Secția Ojasca a Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, a evadat. El fusese reținut pentru tentivă de omor.

UPDATE - Potrivit informațiilor, deținutul evadat de la unitatea din Buzău s-a sinucis.

Acesta era internat întrucât în octombrie a încercat să își omoare părinții. El se afla la unitatea din Buzău din 9 decembrie. Poliția a început căutările pentru prinderea autorului tentativei de omor.

Mai multe filtre au fost instituite de Poliție pe șoselele din zonă, la Buzău, Berca și Cislău.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliția a anunțat semnalmentele bărbatului - 23 de ani, înălțime 1,70 m, greutate aprox. 65 kg, la momentul părăsirii unității spitalicești purta un trening de culoare gri, pe deasupra un halat de molton albastru, fes de culoare neagră.

Evadatul este considerat a fi deosebit de periculos.

„Sfătuim persoanele care văd persoana căutată sa nu se apropie de aceasta, întrucât este cunoscută ca având comportament agresiv. Persoanele care dețin informații utile sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Tânărul cunoscut cu probleme psihice şi-a înjunghiat ambii părinţi, în urma unui conflict, după care a fugit, acesta fiind găsit de poliţişti la scurt timp.

Scandalul a avut loc pe raza localităţii Balta Doamnei. „În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constat faptul că tânărul, în urma unui conflict avut cu tatăl, care a degenerat, l-ar fi înjunghiat în spate pe acesta, cu ajutorul unui cuţit, iar pe mama sa ar fi tăiat-o la o mână (posibil uşor), după care a fugit”, arată comunicatul Poliției Prahova, anunță stiridebuzau.ro.