Dezvăluiri intime din trecutul lui Dăncilă. Secretul a ieșit din cercurile apropiate de Dragnea

Dezvăluiri intime din trecutul lui Dăncilă. Secretul a ieșit din cercurile apropiate de Dragnea

O fostă membră a PSD Teleorman, susținătoare a lui Liviu Dragnea, aduce acuzații dure președintelui PSD, Viorica Dăncilă.

Dezvăluiri șocante despre Viorica Dăncilă sunt făcute de o susținătoare a lui Liviu Dragnea. Cristiana Alcea, care a fost exclusă din PSD Teleorman de colegii săi de organizație, o susținătoare a fostului lider al PSD,  a lansat un șir de acuzațîi dure la adresa Vioricăi Dăncilă, scrie  liberinteleorman.ro.

Cristiana Alcea a postat un mesaj în care afirmă că Viorica Dăncilă  ar fi interesată doar să aibă putere în partid și cât mai multe funcții de conducere. Ea îi amintește președintelui PSD că îi datorează lui Liviu Dragnea postul de comisar european care i-a dat posibilitatea să stea 9 ani la Bruxelles.

„Ba mai mult decât atât, doamna Dăncilă, îi datorați lui Dragnea inclusiv cei 9 ani plecați pe la Bruxelles. Căci, îmi amintesc bine, cât de “timorată” coborați de pe scenă în campaniile electorale precedente, aici, acasă, în Teleorman, prin comunele noastre, la braț cu ÎNSUȘI DRAGNEA și ne întrebați cum și cât de bine ați vorbit pentru că șeful de atunci (n.r. Liviu Dragnea) să vă mai negocieze la centru încă un mandat de europarlamentar. Eram o echipă, eram uniți, eram alături unul de celălalt pentru că o mână de fier ne ținea aproape.Și NU, nu era dictator. Era și este un bun strateg, un bun negociator și mai mult decât atât: SE PRICEPEA LA OAMENI. NU ȘTIU CUM ȘII NICI DE CE AȚI DEVENIT “ABIA ACUM SUNT EU!” , scrie Cristiana Alcea.

Ne puteți urmări și pe Google News