Sondaj. Ultima oră! Nici PSD-iștii nu o vor pe Dăncilă președinte

Sondaj. Ultima oră! Nici PSD-iștii nu o vor pe Dăncilă președinte

Viorica Dăncilă și-a pierdut credibilitatea chiar și în rândul votanților PSD. Un sondaj online al social-democraților la care au răspuns peste 5.000 de oameni îl dau câștigător la prezidețiale pe Klaus Iohannis.

Astfel, primul loc este ocupat de  actualul președinte, Klaus Iohannis, cotat cu puțin peste 30% din voturi, în timp ce liderul PSD este la 8 procente în spate.

Dacă duminica viitoare ar fi alegeri, actualul șef al statului ar primi 32% din voturi. În ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă, liderul PSD ar intra în turul al doilea cu Klaus Iohannis.

Pe locul al treilea în clasament este Theodor Paleologu, cu 12 procente, urmat imediat de liderul USR, Dan Barna.

Ne puteți urmări și pe Google News

Candidatul independent susținut de ALDE şi Pro România, Mircea Diaconu, ar aduna doar 7% din voturi, în timp ce umanista Ramona Ioana Bruynseels ar fi votată de numai 6% dintre alegatori.

Cu cele mai mici procente în sondaj sunt cotați Alexandru Cumpănașu, Kelemen Hunor și Viorel Cataramă, ultimii doi cu aproape 1% din voturi.

Viorica Dăncilă își va prezenta programul de prezidențiabil sâmbătă, la Romexpo, în prezența a 10.000 de persoane. Evenimentul e programat la trei zile după ce va fi votată moțiunea de cenzură la adresa Guvernului, notează digifm.ro.