O femeie a fost reţinută pentru înşelătorie prin metoda Accidentul

O femeie a fost reţinută pentru înşelătorie prin metoda Accidentul

O femeie a fost reţinută de poliţiştii băcăuani fiind suspectată că ar fi înşelat, prin metoda "Accidentul", mai multe persoane, cu suma totală de aproximativ 33.000 de lei.

Femeia a fost reţinută după efectuarea unor percheziţii domiciliare şi într-un penitenciar, informează Agerpres.

"Au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă pentru continuarea cercetărilor, suspecta fiind reţinută pentru 24 de ore, ulterior urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propunere de arestare preventivă" , a declarat, joi, inspector principal Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău. 

Potrivit acesteia, din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada mai - august 2015, trei bărbaţi încarceraţi la penitenciar, cu sprijinul unor persoane de sex feminin din judeţul Galaţi şi a unui băcăuan, au înşelat trei persoane din judeţul Bacău prin metoda "Accidentul", cauzând acestora un prejudiciu total de aproximativ 33.000 lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor, a mai precizat sursa citată.