Român, găsit mort în Ungaria

Român, găsit mort în Ungaria

Cadavrul unei persoane, care a fost înjunghiată şi ale cărei semnalmente corespund cu ale unui sibian dispărut de acasă în noiembrie anul trecut, a fost găsit în Ungaria, anunţă Mediafax, citând un comunicat remis de Poliţia Judeţeană Sibiu.

Familia românului a sesizat Poliţia, în data de 2 decembrie anul trecut, cu privire la dispariţia de a acasă a bărbatului. Conform comunicatului citat, sibianul a fost dat în urmărire, după care IPJ Sibiu a fost informat că, în Ungaria, a fost descoperit cadavrul unei persoane cu identitate necunosută, ale cărei semnalmente corespund cu cele ale dispărutului.

"Persoana găsită decedată a fost victima unei infracţiuni de omor”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Familia bărbatului declară că acesta a fost găsit mort pe marginea şoselei, între localităţile Oroshaza şi Szekkutas, şi că ar fi fost înjunghiat în spate. Familia bănuieşte că motivul pentru care bărbatul a fost omorât, dacă se dovedeşte că este el, a fost suma pe care acesta o avea cu el, aproximativ două mii de euro, bani cu care intenţiona să îşi cumpere o maşină din Germania.

Ne puteți urmări și pe Google News

Comunicatul IPJ Sibiu vine după ce, sâmbătă noaptea, handbalistul român Marian Cozma a fost înjungiat mortal, într-o discotecă din Veszprem.