Mutu mai vrea o şansă de la Fiorentina

Mutu mai vrea o şansă de la Fiorentina

"Briliantul" promite din nou că va deveni băiat cuminte şi cere susţinere atât din partea antrenorului Sinişa Mihajlovici, cât şi din partea conducătorilor clubului toscan.

Cotidianul italian "Corriere dello Sport" susţine că Adrian Mutu, atacantul echipei de fotbal Fiorentina, a avut o discuţie cu oficialii clubului, şi le-a cerut acestora să îl susţină în continuare.

Mutu a fost protagonistul mai multor acte de indisciplină în ultima vreme, iar marţi, a lipsit de la antrenamentul condus de tehnicianul Sinişa Mihajlovici. "A promis solemn că va fi un jucător-model"

"Dacă va avea o ofertă clară şi convenabilă, e clar că Fiorentina îl va lăsa pe Mutu să plece, dar, dacă nu va apărea nimic, şefii clubului italian par tentaţi să îi acorde această şansă atacantului român, mai ales că acesta a cerut-o cu insistenţă. El l-a rugat pe Mihajlovici să fie de partea lui, i-a garantat că va fi responsabil şi că nu vor mai apărea probleme. Ba chiar i-a promis solemn că va fi un jucător-model! Clubul l-a anunţat pe fotbalist că nu va mai accepta nici o greşeală din partea acestuia", scriu ziariştii de la "Corriere dello Sport".

În urmă cu două zile, în paginile Evz, un psiholog şi un psihiatru au analizat derapajele comportamentale ale lui Adrian Mutu. Doctorul îi recomandă "Briliantului" să facă terapie. 

Ne puteți urmări și pe Google News