Dragomir: "Steaua are datorii, trebuia retrogradată!"

Dragomir: "Steaua are datorii, trebuia retrogradată!"

Mitică Dragomir a acuzat ieri că gruparea din Ghencea a luat pe fals licenţa, fiindcă ar avea obligaţii financiare neonorate de 14 milioane de euro.

Mitică Dragomir şi Gigi Becali şi-au continuat şi ieri războiul suburban pe care l-au declanşat de câteva zile. Cei doi saltimbanci care ştiu una şi bună - că circul vinde bine şi aduce rating - au continuat să se ameninţe de la distanţă.

Totul a pornit de la comisionul de 5 procente pe care "Corleone" a anunţat că trebuie să-l plătească firmei care a intermediat vânzarea drepturilor TV. În jurul acestei afaceri planează mari suspiciuni, mai ales că intermediarul este Adrian Tărău, un om de afaceri certat cu legea.

Gigi Becali a anunţat că-l va da în judecată pe Dragomir pentru gestiune frauduloasă, fiindcă a insistat pentru plata acestui comision. Dincolo de acest amănunt deloc lipsit de importanţă rămâne circul scandalos al celor doi. În urmă cu câteva zile, fostul oier l-a sfătuit pe fostul miliţian să-i facă sex oral.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Mitică trebuie dus la balamuc, fiindcă e bolnav"

Preşedintele LPF a început circul, acuzând că "Becali a pasat datorii de peste 14 milioane de euro clubului Steaua. Mă întreb, ţinând cont că sunt datorii către stat, de ce Steaua a primit licenţa şi alte cluburi nu? A divizat clubul Steaua şi a lăsat datoriile pe vechea echipă. Nu îmi explic de ce Bistriţa a fost retrogradată pentru 76.000 de euro, iar Steaua lui Becali a primit licenţa cu asemenea datorii. N-a plătit datoriile către Steaua, n-a plătit datoriile către Armată sau către stat şi nici pe jucători nu i-a plătit de trei luni. Ăsta e marele miliardar al ţării", a tunat Dragomir.

Gigi Becali nu s-a lăsat mai prejos şi a continuat să atace sub centură. "E bolnav psihic acest om. Când îmbătrânesc, unora li se sclerozează mintea. Eu îmbătrânesc frumos. Tot ce a spus în conferinţa de presă sunt numai minciuni. Datorii către fostul club nu am, nici către jucători. El nu vrea să dea explicaţii, nu poate decât să jignească. Trebuie dus la balamuc pentru că e un om bolnav. Tot ce vorbeşte Dragomir e 80 la sută minciună şi 20 la sută incompetenţă", a spus Becali.

Fiecare dintre combatanţi a promis că nu va mai vorbi toată viaţa cu rivalul său.

PRECEDENTE

"Zdreanţa" şi "oligofrenul" s-au jignit mereu

Gigi Becali şi Dumitru Dragomir nu se află la primul şi, probabil, nici la ultimul mega-scandal. Toate certurile au pornit invariabil de la drepturile TV şi s-au încheiat mereu la fel: cu împăcări la masa de poker sau la un joc de table.

În 2005, Dragomir a făcut un autodenunţ periculos, dar care n-a fost anchetat de nimeni: "L-am ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua. Fac autodenunţ acum. Tot ce a făcut a fost prin fals".

Gigi Becali şi Dragomir s-au mai porcăit de câteva ori la televizor de atunci, iar patronul Stelei a dat o declaraţie care avea să facă furori: "M-am mai certat cu Dragomir, dar fără jigniri. Eu l-am făcut zdreanţă, el mi-a zis oligofren, dar nu ne-am insultat". Date fiind antecedentele, nimeni nu mai crede că gâlceava lor va avea vreo finalitate.

"A zis că am nenorocit Steaua. Şi care e problema? Dacă am luat-o fraudulos, să merg la puşcărie!“ GIGI BECALI, patron la Steaua