Mike Tyson, producătorul unui serial inspirat din viaţa lui

Mike Tyson, producătorul unui serial inspirat din viaţa lui

Proiectul este realizat de HBO cu ajutorul regizorului Spike Lee, a lui Doug Ellin, creatorul serialui "Anturaj" şi al lui John Ridley, în calitate de scenarist, scrie Hollywood Reporter.

Serialul se va numi "Da Brick" şi este o descriere a primilor ani din viaţa fostului campion mondial la categoria grea, Mike Tyson. Proiectul se concentrează mai ales pe primii ani ai acestuia în ring şi vrea să arate ce însemna să fii un tânăr de culoare în acei ani în America. Acţiunea se va petrece în Newark, cunoscut şi ca "Brick City".

"Anturaj" se încheie în această vară cu sezonul 8. Serialul este inspirat din viaţa lui Mark Wahlberg şi l-a avut ca invitat pe Mike Tyson într-un episod difuzat în America în 2010. Pe platoul de filmare al comediei "Anturaj", cei doi au avut o discuţie în care Mike Tyson l-a întrebat pe Ellin: "De ce nu faci şi cu viaţa mea ceea ce ai făcut cu viaţa lui Mark".

Jim Lefkowitz l-a propus pe John Ridley în calitate de scenarist, iar acesta l-a adus pe regizorul Spike Lee. Acesta este primul proiect pe care Ellin îl realizează împreună cu HBO, dar pentru care nu colaborează la scenariu. Ellin, Lefkowitz, Ridley, Lee şi Tyson sunt toţi producători executivi ai noii serii.

Ne puteți urmări și pe Google News