Oltean: În PDL sunt frământări între cei responsabili şi cei cu gărgăuni

Oltean: În PDL sunt frământări între cei responsabili şi cei cu gărgăuni

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a susţinut, astăzi, că în interiorul partidului există "frământare" între oamenii "responsabili" şi cei care "mai au gărgăuni şi păsărici".

"Este o frământare incontestabilă la nivelul PDL între oameni care sunt cu o responsabilitate maximă, sunt responsabili şi realizează importanţa momentului respectiv, şi între oameni care mai au şi gărgăuni, şi păsărici, dar cert este că la un loc PDL priveşte cu maximă responsabilitate actul politic care urmează să aibă loc în 13-14 mai, la Conferinţa naţională a partidului", a spus Oltean, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

Liderul PDL a refuzat să îi nominalizeze pe acei membri de partid "cu gărgăuni şi păsărici". A comentat însă declaraţiile lui Cristian Preda, care îl vede pe Emil Boc, candidat 2012 doar la primăria Clujului. "Cristi Preda este un tip care nu vede niciodată bârna din ochii lui, ci doar paiul în ochii altora, pentru că am rămas extrem de neplăcut surprins de declaraţiile pe care le-a făcut Cristi Preda. A avut posibilitatea luni, în şedinţa Biroului Permanent, să spună ce a avut de spus, să-i spună premierului Boc în faţă că nu mai este o soluţie pentru România. Iar el, în loc să o facă acolo, în structura politică de bază a partidului, o face a doua zi, în presă, ceea ce nu este nici etic şi nici moral pentru Cristi Preda", a apreciat Oltean, care îl vrea pe Emil Boc şef de guvern până la finalul mandatului, în 2012.

Ne puteți urmări și pe Google News