Cornel Patrichi, dat afară de la Dansez pentru tine? "Eram singurul profesionist"

Cornel Patrichi, dat afară de la Dansez pentru tine? "Eram singurul profesionist"

Wilmark, Beatrice Rancea şi Mihai Petre vor avea un nou coleg în locul lui Cornel Patrichi. Toţi membrii juriului au fost invitaţi în premieră la emisiunea "De suflet" de la PRO tv internaţional.

Producătorii emisiunii Dansez pentru tine de la Pro TV au luat decizia de a schimba componenţa juriului din noul sezon al emisiunii. Astfel, Edi Stancu, şeful corpului de balet al show-ului va lua loc la masa juraţilor. UPDATE: Surprinzător este faptul că decizia producătorilor a venit cu numai câteva zile înainte de startul unui nou sezon al emisiunii. Cornel Patrichi ar fi fost informat că s-a decis să rămână 4 persoane în juriu. Mai mult, el a aflat de la presă de înlocuirea sa cu Edi Stancu.

"Habar nu am de ce au luat decizia asta, probabil pentru că nu am vrut să-mi las mustăcioară de Rică, fante de Obor. Mi-au spus că au hotărât să rămână patru persoane în juriu. Mi s-a părut o decizie ciudată după aproape şapte ani, cât am lucrat cu ei. Nu ştiam că a fost adus Edi Stancu. Ce să mai spun? Trăim vremuri ciudate. Eu când eram coregraf, mă duceam acasă, inventam mişcări şi a doua zi le puneam în practică, nu le copiam de pe Internet", a declarat Patrichi pentru Click.

Acesta a mai spus că era "singurul profesionist adevărat în materie de dans din juriu, înconjurat de amatori veniţi de pe stradă". Toţi cei 4 juraţi din vechea echipă au fost invitaţi în cadrul emisiunii De suflet, de la Pro tv internaţional, prezentată de Dana Rogoz. "Sper să nu îmi stric prieteniile cu colegii mei, până acum eram noi contra juriului. Acum sunt de partea cealaltă", a glumit Edi Stancu pe seama faptului că a schimbat tabăra. Edi şi-a adus aminte de primele întâlniri cu Mihai Petre pe platourile Dansez pentru tine "La început, aveam amândoi multe discuţii pe tema dansului, având experienţe diferite şi venind din zone diferite. Inclusiv la preselecţii ne contraziceam".

Ne puteți urmări și pe Google News