Mihai Stănişoară: USL a adus România într-un triunghi al Bermudelor, definit de prostie, hoţie şi minciună

Mihai Stănişoară: USL a adus România într-un triunghi al Bermudelor, definit de prostie, hoţie şi minciună

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară a acuzat USL că face presiuni asupra aleşilor democrat-liberali din teritoriu şi i-a cerut lui Victor Ponta să înceteze cu "aceste acţiuni bolşevice".

Mihai Stănişoară a declarat că USL se foloseşte de instituţiile statului în teritoriu pentru a face presiuni asupra primarilor PDL. "Instituţiile statului - Garda Financiară, ITM, Garda de Mediu - sunt folosite pentru a şantaja oamenii noştri. Suntem datori să arătăm şi această faţă hidoasă a USL. Războiul nostru cu USL trebuie să fie fără limite, pentru că ei nu au limite în ceea ce fac", a declarat prim-vicepreşedintele PDL la Poiana Braşov, la Liga Aleşilor Locali ai PDL.  El le-a cerut premierului Victor Ponta şi ministrului de Interne "să înceteze cu acest tip de acţiuni bolşevice în teritoriu".

Stănişoară l-a numit pe Ponta un Agamiţă Dandanache al politicii moderne şi a reamintit de modul în care Pristanda număra steagurile. "Aşa au numărat ei voturile la locale şi la referendum, şi aşa sunt pregătiţi să le numere şi la parlamentare. Trebuie să găsim soluţii să-i oprim. Au aceste acţiuni în gena lor, care vine de dinainte de 89", a avertizat acesta. "Au adus România într-un triunghi al Bermudelor din care noi avem datoria s-o scăpăm. Acest triunghi este definit de prostie, hoţie şi minciună", a încheiat Stănişoară. CITIŢI ŞI:
  • Liga Aleşilor Locali PDL. MRU, invitat de onoare, Boc criticat în lipsă
  • Cristian Preda: ARD trebuie să aibă cu un parlamentar mai mult faţă de USL. PLUS: Cotă unică de 12%
  • Blaga: Lui Ponta şi colegilor săi le e frică de puterea judecătorească
  • Avertismentul lui MRU: România poate fi pusă în faţa pericolului unui atentat terorist
  • Blaga: Candidaţii ARD vor da în scris că nu pleacă la alt partid
  • Blaga îi avertizează pe Hărdău şi Baconschi să nu-şi mai spele rufele în public