Cavani rămâne la Napoli până în 2017

Cavani rămâne la Napoli până în 2017

Superstarul uruguayan de la Napoli are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro. În ultima zi de transferuri pe Bătrânul Continent s-au făcut multe mutări spectaculoase.

Napoli a reuşit să-l convingă pe atacantul Edison Cavani să-şi prelungească înţelegerea. Fotbalistul din Uruguay va sta până în 2017 pe "Sao Paolo", iar, cine-l vrea mai devreme, nu-l poate lua decât dacă va achita cauza de reziliere, care se ridică la 60 de milioane de euro.

"Mai bine îi mărim contractul lui Cavani decât să luăm alt jucător, a motivat De Laurentiis, patronul napoletanilor.

Ieri, în ultima zi de transeruri din Vestul Europei, s-au realizat multe mutări spectaculoase.

Ne puteți urmări și pe Google News

Real Madrid l-a adus pe Michael Essien, de la Chelsea, sub formă de împrumut pentru un sezon. "Galacticii" l-au cedat pe Lass Diarra la Anji Mahacikala.

Olandezul Ryan Babel a părăsit-o pe Hoffeheim şi s-a întors la Ajax Amterdam, iar un alt olandez, Rafael Van Der Vaart, a revenit la SV Hamburg, unde a mai evoluat şi în trecut.

Fundaşul dreapta brazilian Maicon, pe care Jose Mourinho l-a vrut cu disperare la Real Madrid, a fost cumpărat de la Inter Milano de Manchster City. Brazilianul i-a costat pe englezi 3 milioane de lire sterline. Roberto Mancini l-a mai adus la "cetăţeni" şi pe portughezul Javi Garcia. Mijlocaşul de la Benfica a fost cumpărat pentru 18 milioane de lire sterline.

Juventus Torino, campioana Italiei, l-a achziţionat pe atacantul danez Niklas Bendtner.

AC Milan l-a cumpărat pe Nigel De Jong de la Manchester City. Tottenham l-a luat pe Hugo Lloris, portarul naţinalei Franţei, iar atacantul bulgar Dimităr Berbatov a parafat un angajament cu Fulham.

O mutare spectaculoasă a realizat şi Schalke 04, care l-a împrumutat pe Ibrahim Affelay de la FC Barcelona.