DECLARAŢIA ZILEI - Celine Dion: "Nadia Comăneci mi-a schimbat viaţa"

DECLARAŢIA ZILEI - Celine Dion: "Nadia Comăneci mi-a schimbat viaţa"

Avea 8 ani când a fost martora primului 10 perfect din istoria Jocurilor Olimpice. Se întâmpla la Montreal, pe 18 iulie 1976.

"Am privit-o şi asta aproape mi-a schimbat destinul", îşi aminteşte Celine Dion despre evoluţia Nadiei Comăneci la paralele. "Eram atât de îndrăgostită de puterea ei, de devotamentul şi de îndârjirea ei. Mi-am dorit să fiu exact ca ea. Şi nu era vorba doar despre gimnastică, ci la întreaga ei conduită", mai povesteşte cântăreaţa pentru publicaţia "Las Vegas Review-Journal", în articolul "Amintirea favorită a lui Celine de la Olimpiadă".

Douăzeci de ani mai târziu, cele două s-au întâlnit. Era tot în iulie, de data aceasta 1996. Celine era la Jocurile Olimpice de la Atlanta şi se pregătea pentru recitalul de la ceremonia de deschidere. Se afla în camera de hotel,alături de soţul şi managerul ei, Rene Angelil, când a auzit un ciocănit în uşă. "Am deschis uşa şi...ea era acolo. M-a lăsat fără cuvinte", spune Dion.

Momentul-surpriză fusese pus la cale chiar de către soţul cântăreţei. De atunci, cele două au devenit atât prietene cât şi partenere în susţinerea unor cauze umanitare.

Ne puteți urmări și pe Google News