INNA cântă GRATIS la Timişoara

INNA cântă GRATIS la Timişoara

După ce şi-a pus în cap un oraş întreg din cauza onorariului perceput pentru susţinerea unui concert cu ocazia Zilelor Timişoarei, INNA a anunţat azi că donează toţi banii care i-ar fi revenit Centrului Medical Buziaş.

"Îmi face plăcere să cânt pentru fanii mei din România, de aceea, am fost încântată atunci când am aflat de propunerea de a concerta la Timişoara. Mă bucur că pot să fiu de ajutor, donând onorariul acolo unde este mare nevoie de aceşti bani: Centrul Medical Buziaş",  a declarat artista. Prezenţa INNEI la Timişoara, de zilele oraşului, a stârnit un val de revoltă pe reţelele de socializare. Timişorenii au lansat pe Facebook un protest împotriva concertului artistei care urma să fie plătită cu suma 15.000 de euro -  250 de euro pe minut. Ceea ce primarul oraşului considera a fi un preţ bun, a părut o sumă exorbitantă pentru concitadinii săi. Ulterior, viceprimarul oraşului, Dan Diaconu, a răspuns tinerilor pe Facebook şi a subliniat că, pe viitor, va ţine cont mai mult de părerile lor.

INNA va fi prezentă la Timişoara pe data de 5 august. CITIŢI ŞI: Inna e sămânţă de SCANDAL la Timişoara Inna ia 250 euro pe minut la Timişoara

Ne puteți urmări și pe Google News