Marian Vanghelie minte în declaraţia de avere

Marian Vanghelie minte în declaraţia de avere

Primarul sectorului 5 are scris de doctor: unde a vrut să ascundă avuţia, a mâzgălit ceva în chineză.

Edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, îşi ţine agoniseala la mare secret. Pe site-ul primăriei nu este afişată declaraţia lui de avere, aşa cum ar trebui, iar dacă o cauţi în baza de date a declaraţiilor de avere ale persoanelor cu funcţie publică de la Agenţia Naţională de Integritate (ANI), niciun rezultat nu este emis. Acest lucru se întâmplă deoarece PSD-istul Vanghelie nu a depus până acum niciun raport al averii sale la ANI.

Recent, edilul sectorului 5 a trimis declaraţia la Biroului Electoral al Circumscripţiei electorale nr. 5. Nu l-a obligat nimeni să facă asta, în schimb nu putea candida pentru un nou mandat în lipsa acestei hârtii. Ceasuri de lux şi tablouri

Părţi ale declaraţiei au un scris indescifrabil şi, în timp ce reprezentanţii biroului electoral susţin că au trimis declaraţia lui Marian Vanghelie la ANI, pe pagina de internet a instituţiei nu figurează încă nimic. În document, Vanghelie susţine că este acţionar al unei firme, numai că, în secţiunea unde trebuia să treacă numele acesteia, scrisul este neinteligibil.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, edilul a fost, în trecut, asociat în firma Reloc Prod Serv Impex cu omul de afaceri Florin Walter, fost Buşcă. Cel din urmă are contracte cu autorităţile locale din sectorul 5 de zeci de milioane de lei, pentru salubrizarea străzilor.

Vanghelie mai deţine un apartament cu o suprafaţă de 110 metri pătraţi şi o casă de 108 metri pătraţi. Pe lângă toate acestea, mai are un autoturism, cu marcă indescifrabilă.

Averea lui mai "conţine" cinci ceasuri în valoare de 70.000 euro şi cinci tablouri a căror valoare e de 85.000 euro. Cu toate că a declarat că are o colecţie de ceasuri ce se ridică la 70.000 de euro, Vanghelie a fost văzut purtând ceasuri de peste 160.000 de euro. Citiți și:

  • Andrei Chiliman și Robert Negoiță, cei mai bogați candidați la primării. Neoficial, Vanghelie îi bate cu un ceas de 126.000 $
  • Minciuna lui Vanghelie despre reabilitarea termică
  • Ghetoul din Ferentari în aşteptarea pomenii!