Chivu, în blaturi

Chivu, în blaturi

Italia este zguduită din temelii, în ultimele zile, atât de cutremure propriu-zise, cât şi de un seism declanşat în fotbal.

Pe lista neagră a anchetatorilor italieni au apărut şi ieri alte nume - fostul internaţional Christian Vieri şi Leondardo Bonucci, care se pregăteşte să plece la Euro. "Bobo" Vieri este acuzat că ar fi fost omul de legătură dintre capii mafiei pariurilor şi jucători. Concret, Vieri ar fi "lucrat" special la partida Inter - Lecce, scor 1-0, disputată pe 20 martie 2011, când i-ar fi momit pe jucători cu câte 5.000 de euro. În acea partidă, românul Cristi Chivu a jucat 90 de minute şi a încasat un "galben".

Mario Monti, premierul Italiei, a cerut suspendarea campionatului pe o perioadă de trei ani!

Antrenorul Cristiano Bergodi s-a speriat de ambele seisme. "De o săptămână, tot sunt cutremure şi nu se mai opresc! Au fost vreo zece decese. Ne-am speriat rău. Dar am încheiat treaba la Modena, care este aproape de zona afectată de mişcările tectonice, iar acum (n.r. - ieri după -amiază) sunt în drum spre Roma. Cutremurul din fotbal? E un balamuc total. Nu se ştie ce sancţiuni se vor da, ce echipe vor fi retrogradate. Şi aceasta este doar ancheta celor din Cremona. Mai sunt anchete şi la procuratura din Bari, şi la cea din Napoli. Probabil că nu încep arestările, fiindcă Italia n-ar mai avea cu cine să se ducă la Euro (râde). Am glumit, dar ştiţi că Italia câştigă mereu după ce trece printr-un astfel de scandal", ne-a declarat ieri fostul tehnician al Stelei. Unul dintre jucătorii arestaţi, Marco Turati, i-a fost elev lui Bergodi la Modena. "Eu l-am adus la echipă, dar nu am bănuit că este implicat în aşa ceva. Se poate să fi pariat...", a încheiat Bergodi. 19 persoane au fost arestate în ultimul scandal din fotbalul italian Citiţi şi:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Italia, zguduită de blaturile la pariuri. Codrea recunoaște existența fenomenului!