Nostalgică după INOCENŢĂ. Cum arăta Loredana în COPILĂRIE şi adolescenţă / GALERIE FOTO

Nostalgică după INOCENŢĂ. Cum arăta Loredana în COPILĂRIE şi adolescenţă / GALERIE FOTO

Loredana Groza a afirmat de curând că, de-a lungul timpului, „indiferent de vâltorile vremurilor, a rămas o naivă, un copil şi cred că un artist trebuie să aibă suflet de copil!”.

Click aici pentru Galerie Foto Artista recunoaşte că şi-a construit cariera cu muncă în exces, apariţii şoc, schimbări radicale de stil, ori reinventarea permanentă.

L-a câştigat

Născută pe 10 iunie 1970, la Oneşti, Lori – cum le-a plăcut întotdeauna fanilor să îi spună, a început să cânte de mică. Ca un fapt inedit, artista a lansat acum câţiva ani piesa "Copiii sirenelor", în care este inserată vocea ei de la vârsta de trei ani, înregistrată de tatal ei pe casetofon. La 14 ani, Lori a participat la concursul de muzică uşoară „Steaua fara nume”, desi varsta minima era de 17 ani. L-a câştigat, deşi mai târziu avea să recunoască: „M-am enervat foarte tare cand m-am lansat, în '84. Trebuia să arat că sunt mai mare decât vârsta mea de 14 ani”. Loredana Groza câştiga Festivalul de la Mamaia la vârsta de 16 ani, iar artista a postat nu demult fotografia de atunci. Loredana recunoaşte că, de-a lungul timpului  şi-a construit cariera cu muncă în exces, apariţii şoc, schimbări radicale de stil, ori reinventare permanentă.

Ne puteți urmări și pe Google News