Scandal cu RĂNGI ȘI CUȚITE între rromi și familia unui POLIȚIST

Scandal cu RĂNGI ȘI CUȚITE între rromi și familia unui POLIȚIST

Un mic oraș din Timiș a fost terorizat, luni seara, de un clan de rromi. Zeci de bănățeni, ieșiți la ștrand, să se relaxeze după o zi caniculară au trăit clipe de coșmar. A fost nevoie de intervenția luptătorilor de la trupele speciale pentru a aplana conflictul.

Membrii clanului de rromi Stoia din localitatea timișeană Deta au atacat, luni seara, un băiat, fiul unui fost polițist. Incidentul care a fost la un pas să se transforme într-un atac deosebit de sângeros s-a consumat la ștrandul din Deta.

Rromii, îmbarcați într-n microbuz, i-au ținut calea lui Marius Nicola, fiul unui fost polițist în Deta, luni seara, în timp ce acesta pleca de la ștrand. Atacul s-a declanșat brusc. Doi bărbați și două femei au conorât din microbuz și au sărit să-l lovească pe tânăr. Acesta s-a ferit și a ripostat, lovindu-l pe unul dintre rromi, declanșând ”războiul”. Una din femeile rrome s-a urcat la volan și a vrut să intre în plin în grupul care se bătea. A lovit, din greșeală o femeie care voia să plece din zonă și nu a mai apucat să calce pe nimeni cu mașina, cum intenționa.

Între timp, Marius Nicola s-a ales cu câteva lovituri pe spate și cu o tăietură la mână.

Rromii și-au continuat urmărirea, l-au găsit pe fostul polițist, tatăl tânărului, pe care l-au bătut crunt.

La audieri, fostul polițist, a povestit că, inițial, rromii au venit acasă la el și i-au cerut ca fiul său să le restituie un smartphone pe care i-l vânduseră, pe motiv că era furat, și trebuia returnat proprietarului inițial.

În urma altercației, aplanată abia cu intervenția mascaților, trei persoane au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale după ce au fost tăiate cu cuțitele sau lovite cu răngile. De asemenea, trei suspecţi au fost ridicaţi pentru audieri. ( Sursa foto.: Pressalert.ro)