Românii au ŞOCAT din nou lumea. Englezii sunt DEZGUSTAŢI

Românii au ŞOCAT din nou lumea. Englezii sunt DEZGUSTAŢI

26 de români au şocat autorităţile din Marea Britanie. Astfel, în urma unei razii efectuate după, poliţia din Londra a făcut o descoperire care sfidează orice logică şi lege universală.

Autorităţile au descoperit într-o casă cu trei dormitoare din apropierea stadionului olimpic din Londra nu mai puţin de 26 de români, printre care şi un sugar.  Poliţiştii au mers în control după ce vecinii s-au plâns din cauza muzicii puternice şi a gunoaielor din zonă, informează Agerpres, citând express.co.uk.

Potrivit ziarului, şapte persoane dormeau într-un subsol fără ferestre care avea gurile de ventilaţie astupate, în timp ce alte 19 persoane trăiau în dormitoare "foarte aglomerate". Cei care trăiau în subsol plăteau 20 de lire sterline pe lună, în timp ce familiile care locuiau în casă plăteau 180 de lire sterline pe lună, ceea ce făcea ca proprietarul casei să primească în jur de 2.340 de lire sterline pe lună. Astfel, din această cauză, propietarul poate avea probleme. Acesta riscă să fie pus sub acuzare, după ce în 2012 a fost mustrat pentru încălcarea regulii privind suprapopularea unei propietăţi.  Legea prevede că pe o propietate poate locui o singură familie de până la şapte persoane.

Ne puteți urmări și pe Google News