Mama lui Ponta, audiată la DNA: „Sunt soacră, nu consilier”

Mama lui Ponta, audiată la DNA: „Sunt soacră, nu consilier”

Cornelia Naum , mama premierului Victor Ponta, s-a prezentat, ieri dimineaţă, la DNA Ploieşti.

 După aproximativ o oră, ea a ieșit de la audieri, avocatul acesteia spunând că are calitatea de martor. „Doamna are un contract de muncă part-time cu societatea fiicei dânsei, dar nu are nicio legătură cu societăţile în legătură cu care s-a reţinut acţiunea presupus infracţională în cauză. Sigur că, la un moment dat, a participat la niște discuții între anumite persoane care au o anumită calitate în acest dosar. Cu privire la aceste lucruri a fost întrebată”, a declarat apărătorul acesteia.

Mama premierului a fost zgârcită în declarații. La intrare, ea a arătat că „dau declaraţii la DNA, nu la dumneavoastră. Aştept să mă întrebe procurorii”. După audiere, întrebată de jurnaliști dacă este consilier în firmele ginerelui său, Iulian Herțanu, ea a precizat scurt: „Sunt soacră, nu sunt consilier”.

Dacă mama sa a fost rezervată în declarații, premierul Victor Ponta nu s-a putut abține și a postat un mesaj pe internet. „Mama mea, audiată la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ( că tot nu au ei bani să plătească taxe)!”, a comentat, malițios, Victor Ponta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iulian Herţanu și omul de afaceri Vladimir Ciorbă sunt arestați pentru 30 de zile în dosarul „Comarnic”, cauză care are ca obiect o serie de fraude cu fonduri europene.