SCRISOAREA DISPERATĂ a unui bărbat care a fost la un pas să fie SFÂŞIAT de o HAITĂ DE MAIDANEZI

SCRISOAREA DISPERATĂ a unui bărbat care a fost la un pas să fie SFÂŞIAT de o HAITĂ DE MAIDANEZI

Un bucureştean în vârstă de 56 de ani susţine că era să fie muşcat de mai mulţi câini care îşi fac veacul prin Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4. Bărbatul se dădea cu rolele pe aleea centrală.

,,Astăzi dimineaţă, 15 mai 2016, ora 5,15, m-am aflat în situaţia de a fi sfâşiat de o haită de maidanezi din Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei României. Eram în parc, pe domeniul public, pe aleea centrală, în dreptul tonetei inscripţionată SPEED KART”, îşi începe discursul Tătaru Dumitru.

Acesta susţine că este obligat de doctor să facă mişcare, iar pentru el prima ora e sfântă. În weekend oamenii ies la gratare, iar fumul îi face rău.

,,Această HAITĂ DE MAIDANEZI, care m-a atacat violent, este în atenţia A.S.P.A. şi a Primăriei Municipiului Bucureşti, adică subsemnatul le-a adus la cunoştinţă de multă vreme, prin scrisori electronice, dar şi prin sesizări telefonice la Dispeceratul ASPA – 0219844. Aşa cum am constatat în câteva rânduri, haita vine de undeva din zona unde se construieşte în acest parc, traversează parcul prin zona grătarelor şi Speed Kart, şi ajunge pe strada Secerei. Subliniez, cu toată răspunderea, că pe aceste două autorităţi nu le-a interesat şi nu le interesează să procedeze la capturarea şi ridicarea de pe domeniul public a acestei haite. În opinia mea, cred că este vorba de NEGLIJENŢĂ ÎN SERVICIU. Ca mijloc de probă, rog autoritatea abilitată, să solicite PMB şi ASPA copii ale sesizărilor electronice transmise de subsemnatul, precum şi apelurile telefonice la dispecerat, în care se face referire la această haită.

Ne puteți urmări și pe Google News

Astăzi dimineaţă (n.r - duminică, am telefonat la Dispeceratul ASPA (0219844) de trei ori, în intervalul orar 5,19 - 6,09. Am sunat destul de lung, nerăspunzând nimeni la acest număr de telefon. A propos, în răspunsurile primite de la ASPA, destul de rare, mi se tot indica să utilizez acest număr de telefon. Cum să-l utilizez dacă nu răspunde nimeni?.Rog să fie făcute verificări şi stabilită responsabilitatea salariatului care a asigurat serviciul la dispecerat, astăzi 15 mai 2016, între orele 5,19-6,09.

Domnilor Demnitari ai Statului Român,

Dacă nu veţi da curs sesizării mele, formulată în mod îndreptăţit pe un ton destul de furios, ne vom trezi în situaţia în care s-a mai aflat Primăria capitalei în mandatul Oprescu, când MAIDANEZII făceau legea în capitala ţării, o capitală europeană.

Nu sunt eu îndreptăţit să dau soluţii, însă, cred că aveţi autoritatea de a proceda la sancţionarea celor vinovaţi, la reorganizarea autorităţii care are ca atribuţie capturarea şi ridicarea maidanezilor de pe domeniul public, dar care nu este capabilă să îndeplinească această sarcină de serviciu.

Vă rog să faceţi un exerciţiu de imaginaţie şi să vizualizaţi ce tragedie s-ar fi putut întâmpla astăzi, dacă, în loc să fie atacat subsemnatul, ar fi fost atacată o femeie, o fată, uin copil, un bătrân??!!. S-ar fi întâmplat exact ca şi cu acel copil mediatizat, Ionuţ din Bucureşti, care a decedat în urma muşcăturilor maidanezilor. Şansa subsemnatului, norocul, dacă pot să-i spun aşa, a fost că sunt un cetăţean adult, bărbat, 56 de ani, 1,80 m înălţime, care nu s-a „pierdut cu firea” atunci când haita s-a dezlănţuit.

Nu ştiu ce soluţii veţi adopta, fiecare dintre dumneavoastră ca autorităţi sesizate, însă, ce vreau să se înţeleagă foarte clar este că, în situaţia în care nu vor fi dispuse măsuri imediate de capturare şi ridicare de pe domeniul public a acestei HAITE DE MAIDANEZI, eu voi fi primul care va sesiza organele abilitate, cărora le voi pune la dispoziţie, ca mijloace de probă, atât sesizarea prezentă cât şi fotografiile acestei haite, pe care vi le ataşez. Aceasta, în condiţiile în care, ferească Dumnezeu, se va întâmpla o tragedie asemănătoare cu a copilului decedat Ionuţ, ca urmare a neluării măsurilor care se impun.

Vă rog să dispuneţi luarea de urgenţă a măsurilor care se impun, respectiv CAPTURAREA ŞI RIDICAREA de pe domeniul public a acestei HAITE DE MAIDANEZI AGRESIVE, sancţionarea corespunzătoare a celor care nu şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu, dar şi măsurile care vor conduce la continuarea reformeia acestei activităţi a CÂINILOR FĂRĂ STĂPÂN din România. Cred că nimeni nu mai doreşte să ne întoarcem cu doi ani în urmă, când Bucureştiul, dar şi restul ţării, erau paralizate de spaima acestor MAIDANEZI”.

Tătaru Dumitru – Bucureşti, 15 mai 2016, ziua în care am fost atacat şi puteam fi sfâşiat de o haită de maidanezi, agresivă peste măsură, pe domeniul public, în unul din parcurile unei capitale europene.