Kovesi a găsit INFRACTORI în DNA. Informații EXPLOZIVE din interiorul ANCHETEI din DNA

Kovesi a găsit INFRACTORI în DNA. Informații EXPLOZIVE din interiorul ANCHETEI din DNA

Laura Codruța Kovesi a trimis un email în cadrul DNA prin care explică cum a început un dosar penal în DNA pentru identificarea celor care au dat înregistrările în care aceasta cere dosare și anchete la nivel înalt.

În cadrul unei emisiuni la postul B1 TV, Ingrid Mocanu, fost director în Ministerul Justiției și Gelu Vișan, deputat PMP, au comentat situația exploziva din interiorul DNA. Koveși a cerut o verificare amplă a tuturor persoanelor care au acces și care au intrat în sediul DNA, în special cei care nu au avut neapărat treabă cu direcția.

Ingrid Mocanu, declară că inițial a crezut că acele înregistrări sunt o greșeală, dar ulterior constată că procurorul general dorește să facă dosarele după propriile sale păreri. De asemenea, aceasta consideră că Laura Codruța Kovesi a transformat DNA în propria sa unitate de lucru, coordonată exclusiv după dorințele și părerile sale. Ingrid Mocanu se mai întreabă ce informații aduc avocații la DNA, mai ales dacă aceștia nu au o anumită legătură cu un caz, existând posibilitatea ca anumiți avocați să vândă informații ale clienților către procurorii DNA, sau invers.

Gelu Vișan, spune că DNA în loc să diminueze corupția în România, a devenit un instrument pentru atacarea unor anumite persoane, politicieni sau nu, lucru care nu a mai avut loc în țara noastră în istoria recentă. Abordarea prin forțarea procurorilor din propria instituție să meargă la testarea cu detectorul de minciuni, cu amenințarea că dacă nu fac acest lucru vor fi acuzați, este considerată de asemenea abuzivă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta adaugă faptul că în prezent toți cei care participă la anchetele interne ale DNA sau la acțiuni împotriva lui Kovesi, pot suporta consecințe grave. De asemenea, ”avem o instituție care este ca o căruța a cărui cai și vizitii sunt beți și dă din gard în gard”. „Ne putem aștepta la orice începând de acum, DNA fiind scăpată de sub control”, adaugă acesta. Acesta consideră că Laura Codruța Kovesi încă are o influență majoră asupra populației, prin faptul că reprezintă imaginea anti-corupției, dar utilizând această imagine exagerată, poate scoate oamenii în stradă prin anumite afirmații și informații.