Zlatan Ibrahimovici și-a luat adio de la Manchester United. „Am venit. Am vorbit. Am cucerit”

Zlatan Ibrahimovici și-a luat adio de la Manchester United. „Am venit. Am vorbit. Am cucerit”

Contractul atacantului suedez cu gruparea de pe „Old Trafford” s-a încheiat, ofi cial, sâmbătă. Ajuns la vârsta de 35 de ani, „Ibra” s-a despărțit de suporterii lui United printr-un mesaj tipic, de doar șase cuvinte

Inevitabilul s-a produs. Zlatan Ibrahimovici și-a încheiat socotelile cu Manchester United, așa cum anunțase în urmă cu o lună.

Sâmbătă, contractul starului suedez cu „diavolii roșii” a expirat oficial, iar atacantul în vârstă de 35 de ani a postat un mesaj original pe contul său de Instagram: „I came. I said. I conquered” (trad. - Am venit. Am vorbit. Am cucerit).

Așa cum a obișnuit de-a lungul carierei, „Ibracadabra” i-a adus fiecărei echipe la care a evoluat câte un trofeu major, fie că au fost Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan sau PSG. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Posibil transfer la Atletico Madrid

Chiar dacă nu a jucat în finală, fiind accidentat, suedezul a contribuit din plin la trofeul Ligii Europa din acest an, câștigat în premieră de formația engleză, după finala cu Ajax Amsterdam (scor 2-0).

După numai un sezon petrecut la Manchester United, Ibrahimovici a marcat 28 de goluri în cele 46 de meciuri jucate în tricoul trupei lui Jose Mourinho. Cu siguranță, vârsta nu-l va determina pe Zlatan Ibrahimovici să se retragă. 

Potrivit presei internaționale, uluitorul jucător suedez ar putea ajunge din nou în Spania, de această dată la Atletico Madrid. În cazul în care nu va ajunge la un numitor comun cu „plăpumarii” lui Diego Simeone, nu este exclus ca „Ibra” să joace în MLS, liga nordamericană de fotbal, pe care acesta a tot lăudat-o în ultimul an.